Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Rég jártam a topicban lévén eddig minden rendben volt nevezett routerrel. Pár napja viszont azt műveli, hogy a wi-fi egyszerűen belassult és a fiam panaszkodik, hogy a szobájában a router jelét ugyan látja még, de nem tud rá csatlakozni.
A vezetékes rész gond nélkül változatlan sebességgel működik, tehát nem net hiba. Azt is megnéztem, hogy telefonon ftp szervert futtatva az asztali gép és a telefon közötti átviteli sebesség a korábbi értékek töredékére esett vissza, nem éri el az 1MB/s-ot, ami nevetségesen kevés, tehát a csak belső adatforgalom is lassú.
A router beállításain hónapok óta nem változtattam semmit, fw-ből a legújabb gyári van rajta, de azt is hónapokkal ezelőtt tettem fel.Valami ötlet, hogy mi okozhatja, vagy egy bizony gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest