Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, erre vártam... Az ilyen hozzáállásra.
Később jöttél, mint számítottam...
Amúgymeg, én kérek elnézést, de én nem fogok annyival többet adni az ájfonért, amennyit kérnek érte azért, mert amcsiban a szinészek nagyrésze azt használja azért mert megengedhetik maguknak, Én kérek elnézést... Android jó lesz, tény, de várni kell még vele, az legalább megfizethető kategória az átlag embernek is. Amúgymeg lehet ezeréves a symbian, de sztem nem csiga. Ájfónt is láttam már gondolkozni, csak nem mutat homokórát...
-
FRENK1988
veterán
ezt ki mondta neked? Meg a Symbian az egyik legjobban hasznalhato telefonszoftver. Ezekre jon ki a legtobb hasznalhato program es egy csupasz symbian nagyon sok dologra kepes egy WinMo hoz kepest. Ne feledkezz meg a közep es alsokategorias Nokiakrol. Azok pont a jol kezelhetosegukrol es rugalmassagukrol hiresek. Szoval inkabb Symbian mint WinMo. (igen volt mind2)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest