Új hozzászólás Aktív témák

• DiVaD

senior tag

Sziasztok!
    Igazából nem tudom, hogy ebbe vagy a másikba kéne írnom..de mivel most ezt olvastam végig ezért ide írok... :B
    Elvileg pár napon belül veszek Én is egy 5800-t. Igaz használt (még több, mint 1 év garival), meg T-s, de amire kell arra nekem tökéletes lesz szvsz.
    Ahogy nézegettem progikból nem lesz hiány nekem, néha szerintem még 1-2innovatívabb játékot is kipróbálok rajta. :))
    A kérésem az lenne, hogy vagy itt vagy a másikban (de emlékeimben mind2 topicban aktív volt az illető, csak a nevét nem jegyeztem meg) az egyik fórumtárs a másiknak küldött egy PMet a szignózással kapcsolatban. Mivel nekem utoljára symbianos telefonom a 6600 volt, illetve pár napig az E51...rám férne a fejtágítás ezzel kapcsolatban. :D Illetve az lenne a kérdésem, hogy a hackeléssel elvész a garancia vagy valamilyen szolgáltatás?
    Üdv, D
    PS: amúgy gondolkodtam szifon 2G-n is, mert élőbe bejött, meg a progik jók rá...de abban nincsen GPS :( , nekem meg gyalogoshoz-túrához 1-2hetente jól jön, mikor olyan helyre megyek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés