- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem tudom, hogy ebbe vagy a másikba kéne írnom..de mivel most ezt olvastam végig ezért ide írok...
Elvileg pár napon belül veszek Én is egy 5800-t. Igaz használt (még több, mint 1 év garival), meg T-s, de amire kell arra nekem tökéletes lesz szvsz.
Ahogy nézegettem progikból nem lesz hiány nekem, néha szerintem még 1-2innovatívabb játékot is kipróbálok rajta.
A kérésem az lenne, hogy vagy itt vagy a másikban (de emlékeimben mind2 topicban aktív volt az illető, csak a nevét nem jegyeztem meg) az egyik fórumtárs a másiknak küldött egy PMet a szignózással kapcsolatban. Mivel nekem utoljára symbianos telefonom a 6600 volt, illetve pár napig az E51...rám férne a fejtágítás ezzel kapcsolatban.Illetve az lenne a kérdésem, hogy a hackeléssel elvész a garancia vagy valamilyen szolgáltatás?
Üdv, D
PS: amúgy gondolkodtam szifon 2G-n is, mert élőbe bejött, meg a progik jók rá...de abban nincsen GPS, nekem meg gyalogoshoz-túrához 1-2hetente jól jön, mikor olyan helyre megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest