Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ha ez megnyugtat, ez máshol sem jobb. Tavaly visszarendeltek vizitre. Mentem, regisztráltam 16.00-kor és leültem, vártam. Örültem is, hogy alig vannak, mondom ez gyors menet lesz. Vészesen közeledtünk a zárórához (19.00). Itt már kezdtem aggódni. 19.05-kor végre behívtam, majd jött is a hülye duma, hogy miért ügyelet alatt jöttem vizitre és miért nem rendes időben... Mondom kézcsókom' 16.00-tól itt ülök, mint egy hülye türelmesen. Arról igazán nem én tehetek, hogy eddig kávéztak meg uzsonnáztak.
De alapvetően ezeken nem húzom fel magam, eleve úgy indulok neki az ilyen dolgoknak, hogy a legrosszabbra készülök mindig(a várakozásban).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Call of Duty: Warzone
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Xcover 7 128/6
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest