- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ezekre az értékekre 1 szó van: rengeteg. Oké, minden proci más, de jellemzően 1.25 körül megvan a 3.8GHz egy átlag 5440 E0al.
VTTt sem kell az égbe tolni, a terhelt vCore érték többnyire megteszi..
NB/MCH fesz 2x2GB RAM mellett ilyesmi FSBhez kb. alapon elég, RAMnak meg 2V 900on sem kell többnyire, érdemes kitesztelni, semmint feleslegesen aláfűteni.
Strap ne 400on legyen, alapérték mellett is van megfelelő RAM osztó.
Én a helyedben megnézném mondjuk 400/800on, mik azok az értékek, amiket bekér, aztán emelnék kis lépésekben, hogy kiderüljön, hol kezd el éhes lenni..és ott lesz az optimális keresztmetszet. A hűtő rögzítést meg szedd ráncba -
xeon forever
addikt
Ahogy írták előttem is Vcore 1,38V fölé nem kell emelni. 466Fsb ig simán szoktak bírni Ennyi fesszel. Fsb 1,2-1,3V lapfuggo. Ram 4x2 gigánal 1,8V-tól 2V-ig ha szinkronba hozod az fsb-vel.
Pl 433 fsb 866 ram//1,9V
444 Fsb 888ram//1,95V
466 Fsb 932ram 2.0VAz időzítéseket mindig hagyd auton.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike8212
tag
3.6 Ghz eléréséhez alapvetően nem kell vcore feszt emelni. Nekem alapon van minden. Majdnem ugyanaz a lapom. Fsb növelésével lineárisan növekszik a dram freki. Nálam 800 mhz-es ramok vígan szaladnak 920 mhz-en.
Pedig 3.9-en is stabil lenne , helyedben simán feljebb vinném.
[ Szerkesztve ]
The Way - Mike's Power! Asus X470 tuf gaming plus , Corsair Vengance LPX @ 3200 MHZ , R7 1700 , 2700 , FSP Hydro 750 W , Acer Predator 144 HZ , Samsung SSD 970 PRO , egy valag vinyó , GTX 1070 , RTX 2070 , és egy csomó retró cucc :D Főleg LGA 775. Ma Te adod olcsón holnap Én neked ! Ne feledd !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest