- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagyon szép a tortád.

Edward2 Az elveszettség érzet mindaddig meglesz, amíg az ember be nem hívja (be nem fogadja) Jézus Krisztust, a megváltót a szívébe. (.."rendet rakni az életében"
), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem. 
-
Gonosz15
aktív tag
Én 25 évesen szeretnék ott tartani, hogy mindent kipróbáltam amihez kedvem volt és pénzem engedte. Szeretnék sokat bulizni, párszor külföldre menni és kipróbálni akár extrém dolgokat is.
Gondold végig te is, hogy mire vágytál 16-18-20 évesen, de úgy igazán! Ott lesz az valahol, hogy mi az az érzés ami hiányzik belőled. A barátaid is sokat tudnak ebben segíteni, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Warframe
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Oura ring gen4 silver 9-es méret
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem.