Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én sokat foglalkoztam ezzel a HT témával és végül azt kell mondanom, hogy:
Ha ront is nem releváns értéket (56 vs 54 átlag), de ha javít, akkor számottevően javít, BF3 Multi teszt, 5 Map:
Most így kevésnek tűnhet a 10%, de ez már egy olyan érték amire lehet mondani, hogy igen, ez kiemelkedő teljesítmény a HT OFF-hoz képest.
2 magnál meg a HT szerintem szinte csak segíteni tud, hiszen sok olyan program van ami 4 szálat igényel. 4+4 szálnál ez komplikáltabb.
-
Meglepne, ha tudnál olyan tesztet mutatni, ahol az i3-mal a HT rontja a sebességet, mert ez a probléma az i7nél jön elő, ha előjön - a linkeld teszt is i7es, ráadásul Nehalem.
Egyéb kérdés? Igen, miért kell megszállottan olyasmit bizonygatni, amire egyetlen darab bizonyítékot nem tudsz mutatni, és ha már egyszer belinkeltél egy fals tesztet, akkor miért kell még nagyobb marhaságokat állítani ahelyett, hogy elismerned, hogy mellényúltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest