- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
"Én annyira nem estem hasra a hatodik generációtól, hozta a kötelezőt és ennyi. Van progi ami jobban profitál az új generációból és van ami alig."
De ez szinte minden gépezettel így van nincs 2 egyforma eszköz. Tekintettel arra hogy minden frissül így a 6 generáció jobban kihasználható.
"A hibás működés az nem stabil tuning, azzal még dolgozni kéne..."
Ebbe igazad van csak arra adjon valaki magyarázatot hogy egy gyári tuning a vga esetében miért működik hibásan
azért ez nagyon fail
Minél jobban tuningolsz valamit annál jobb hűtés nyák és mi egymás kell hozzá szerintem ez nagyon nagy összeg nyilván aki hobbiból csinálja annak hajrá! volt egy idő mikkor két vízhűtéses gépet tuningoltam aztán rájöttem ennyi pénzt nekem már nem ér mert abból a árból jöhetett volna pl egy gtx 980 titán amit persze soha nem használnék ki de mindegy
Én építek gépeket ill javítom őket.... Ha már látattok i3 éget procit
De még ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megéri a gyorsabbat venni? Hoz annyit, amennyit az órajelkülönbség adna?
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest