Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Igen-igen.
Akár hiszed, akár nem, én azóta próbálnék migrálni Linuxra a teljes hóbelevacnommal, mikor még a CD-t mount unmmount paranccsal kellett csatolni/leválasztani. Már nem emlékszem pontosan mi volt a neve a boltnak, de jó pár éve, még a 7 CD-s SUSE-t vettük az expárommal, valahol Budán. Már akkor megállapítottuk jó, jó, de még várni kell vele. Aztán teltek múltak az évek, járt már a gépemen Mandrake, Redhat, UHU, most van Ubuntu (eddig ez a legjobb), de sajna még most 2008-ban sem tudok migrálni. De ahogy olvastam, a vérbeli Linuxos ezt nem is bánja, hogy én, mint mezítlábas user az Abbyy Finereadert hozassam magammal az Ubuntu alá.
Ami nekem még nagyon hiányzik még, az a Skype. Mert van ugyan Linuxra, na de a hangja, meg az állandó fagyása... És én Skype-Outtal nyomom, tehát vezetékes telókat hívok pénzért szerte a világban, de a hangminőség nagyon gyatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest