Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupafül
újonc
oli o430-nak!
Olvasd el a Csupafül-t! s valahogy lépj érinkezésbe! (pl. ZSUZSA1.n keresztül v. anymaci> tudják a cimem.) . -
Csupafül
újonc
Ugye már igen csak időben "vagyok", ennek ellenére van egy-két észrevételem.
/ az egyes résztvevök egymás közti polémiájához nem füzök semmit! egyébként semmi köze a cíkkhez- hogy- kimegy-, -meg nem- szavazni az egy kérdés???A SAJÁT "KÚLTURÁJÁHOZ" TARTOZIK-ahonnan- eresztették SZÁRNYRA. ill. u.n KIVÁRÓS!!! várja a sültgalambot; vagy a gesztenyét-nehogy megégesse- a nyelvét!!!///
Akkor a lényegre a cíkk hozzászólásaihoz:
Cyberslider; Gonosz 15 rendőrség? fogyasztó védelem?- add be aztán várjál mit tudom Én mennyi időt; s aztán "ad acta" s mehetsz amerre látsz! /esetleg kökkönyeget vehetsz, s hátra arc.
Most sokakkal egyetértve, nem teljes felsorolással, de megerősítéssel csatlakozom a feljelentéshez; de inkább a TV nyilvánosságára hivatkozom.
Akikkel szívesen egyűttmüködnék: Varoz; Csuhaas; kátyi; mazsola 1979; oli o430; nagyivan; kata 003; zsuzsa 1./zsuzsa 1 tudja a címem/
Más jellegü:> Kabaiz v.kabaiz /mindegy/, lehet, hogy véletlenül MAGUKBA NÉZTEK ÉS MEG SZÁNTAK A MOCSKOS HANGÚ LEVELEM UTÁN, de visszautalták az első károm "harmadát"; ugy látszik valami nincs rendben náluk.!!!
>damatik-nak kiegészítésül: fax: + 44(0) 207 100 3157; ha utána nézel ez a szám GB-N.Ireland.!! A többi stimmel; nekem banki számom is van! ! Cím:
CLAUDE DEBUSSYLAAN 16. 1082 MD.AMSTERDAM
ARTIQ MOBILE B.V.
Kösz hogy olvastatok! -
Csupafül
újonc
Na csak bekerültem! Kedves 1782 Megrövidítés mesterfokon! szerzőjének.
Ne Te vagy az egyedüli, akit átqrtak!! Én már két és félhónapja "csatázok"velük- ezekkel a KALÓZ-RABLÓ bandával.Mivel elöfizetéses vagyok, mire megkaptam a számlámat már 20 ezer felett voltam/ áttételesen két számlát együtt kaptam/ Na mindegy!
Neki ültem a gépnek, s írtam "nekik"egy NYOMDA FESTÉKET ÉPPEN NEM TÜRŐ szöveget, amire azonnal válaszoltak: Mi a gondom!! Részletezzem!. Hát részleteztem. Jött a válasz: hogy ekkor: "időpont" LEÁLLÍTJÁK AZ SMS-k küldését.OKÉ gondoltam, akkor térítsenek is vissza! Megadták magukat egy RÉSZ ÖSSZEGET visszautaltak, viszont a következő részt, megint kiszámlázták. Igy tudok róluk mindent! Posta-, bank címük stb. Ennek ellenére a többi ÁTQRT becsapott sorstársamnak ajánlom a következőt:
SZÓLJUNK MÁR BE A "TV-K" KIBESZÉLŐ SHOWJÁBA pl. Echo, vagy Hir ; s gondolom, a NEM KIVÁNATOS REKLÁMNAK NEM FOGNAK ÖRÜLNI.
Irásodat megerösítem: beugratós igérgetésekkel pl. NYERT egy MP.. -hivja a következő számot. a számok mindnyájunknak ismerös.
Tehát lépjünk egy KICSIT a NYAKUKRA.. -
dragicam
újonc
Álítólag az előző kolléga regisztrált vmilyen oldalon. Eddig ingyenes volt a megjelenés azon a zoldalon, most meg akciósan csak 98.000 forint. Megfenyegetett hogy hangfelvétel van, és jogi útra terelik az egészet. Már két hete nem hívtak, nem tudom mi lesz a vége. Szerintetek beperelhetnek? Szó nem esett róla, hogy rögzítik a beszélgetést.
-
damatic
tag
Először is hívd a szolgáltatódat, tiltasd le az emelt díjas SMS fogadást.
Ügyfélszolgálati Központ:
Postai cím: Email: Telefon:
Artiq Mobile B.V. info_hu@1text.tv 06-80-016232
Postbus 79072
1070 NC Amsterdam
HollandiaKüldj egy e-mailt, hogy de azonnal töröljenek (telefonszám), különben rájuk uszítod az összes szervet.
-
dragicam
újonc
Segítsetek
Engem is felhivtak egy cegtol, a csaj úgy letámadott a szövegével, hogy szólni se tudtam. Küldtek egy számlát 98.000 forintról, amit be kell fizetnem 2 napon belül, vagy bíróságra adnak. Azóta is hívogatnak, felajánlották, hogy részletekben is befizethetem. Bíróságra adhatnak emiatt? Hibás vagyok abban, hogy bátrabbnak kellett volna lennem, s leráznia csajt. Plusz még a munkahelyembe is kerülhet ez az egész. Már azon gondolkodtam, hogy kölcsönt veszek fel, hogy ki tudjam fizetni.
-
anymaci
újonc
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert én is hasonló problémával küzdök. Elküldtem az üzenetet a 1782-re és az a válasz jött vissza,hogy hibás üzenet. Próbálkozom tovább, de ez tényleg felháboritó, mert a múlt havi számlán 10 ezer ft-tal lett több.Ráadásúl még azt irják, hogy 'leiratkozni szeretnél? Küld a STOP szót a 1782-re. Ha meg elküldöm akkor meg azt irja, hogy az SMS üzenetem híbás! Érti ezt valaki, mert én nem. Esetleg tud valaki segíteni e-mail cimem:szine.kati51@gmail.com.
Előre is köszönöm. Szné Kati -
kaliba
újonc
Üdvözlöm a Tisztelt fórumot!
Ezt olvassátok el, ha jót akartok nevetni!
Röstellem, de engem is átvertek 53 éves fejjel. Úgy látszik ez a korosztély maívabb...
Felhívnám a tagok figyelmét, hogy még egy átverés van némely oldalon, ez az IQ teszt! Aholis nyerni lehet egy Nokia N 97-est. Ennek dőltem be. Miután kitöltöttem, átváltott a celldorado oldalára, ahol a mobilszámom kérték egy sima kitöltőmezőn, egy gombbal az alján, hogy: NYERJ!
Jó mi!? Mivel gyengénlátó vagyok nem is néztem jobban utána hol is vagyok tulajdonképpen.
Késöbb kaptam egy esemest, hogy küldtek nekem 3 csengőhangot 500 ft-ért. Egy szünetet, azaz
semmit, meg egy rövid sípoló hangot. Ezután már levert a víz..., nem is mertem megnyomni semmit, még a csengőt sem otthon. Kb. 3400 ft-al károsítottak meg a töltőkártyámon. Nem merem fel se tölteni, mert kisnyugdíjas vagyok. Most azon gondolkodom, visszaadom szeretettel tanáraimnak a bizonyítványaimat, a mobilom, meg megkapja kártyával együtt karácsonyi ajándéknak a legfőbb ügyész.
kaliba -
zsuzsa1
csendes tag
válasz
Cyberslider #20 üzenetére
SZIA ZSUZS VAGYOK ENGEM TÖBB MINT 100.000.-FT AL RÖVIDETEK MEG .
BUTA VOLTAM., DE BIRÓSÁGHOZ FORDULOK. SZERETNÉM , HA PÁRAN A FORUMON MELLÉM ÁLLNÁTOK. KÖSZ ZSUZSA vizsu1@enternet.hu -
zsuzsa1
csendes tag
válasz
Cyberslider #20 üzenetére
KÉRLEK SEGITS,HOGY NE EGYEDÜL LEGYEK A BIRÓSÁGI PERNÉL. ÉN ELKEZDEM . ÜDV. ZSUZSA
-
kabaiz
csendes tag
+1
A jó édes...!
....sziasztok
...két telefonon a családban, nagyságrendileg (2400+1440) Ft/hó, 2007 decemberétől (és ki tudja, mikortól, hisz csak onnantól vannak meg a számlák) ...szóval az kb 18 hó, így 69120 Ft jön ki...azta...elsőre nem is gondolná az ember, hogy annyira fontos az ilyen számláknak utánanézni :S
Mióta kártyás lettem, úgy voltam vele, hogy szüleim fizetik, nem nagyon érdekelt, túl sokat nem szoktam dumálni, viszont év elején párszor néztem wapon e-mailt, gondoltam megnézem, mennyibe került...nézem, nézem: "Mobilos tartalomszolgáltatás* 1440 Ft" ...mondom, az nem lehet, 50-100 KB adatforgalom nem kerül ennyibe...egy két számlával korábban meg is találtam a kérdéses tételt: "WAP GPRS 60 Ft" ...igen, mondom, valószínűleg ez az...de akkor mi a fene az a másik???
utánakutattam és kibújt a szög a zsákból...valakinek sikerült már ezt a pénzt jóváírni, visszakapni (((esetleg véres bosszút állni érte))) ? ...hol érdemes elindulni?
(bocs, még nem olvastam végig az összes hozzászólást...gondoltam inkább írok egyet én is, levezetni a feszültséget...már késő van ehhez)
Üdv,
Zoli -
Andres
újonc
a storym
Nyerj IPhone-t banner villog, kattints ide, meg oda, add meg a számod, én hülye megadom.
Ez volt az első hiba! Rutinos netezőnek tartom magam, de az IPhone engem is behúzott a csőbe! Kapom az sms-t, hogy regisztráltak, meg majd értesítenek ha nyertem, meg ha mégse kérem ezt a sok letölthető szart, akkor töröljem a regisztrációt! Ahogy megkaptam az első 3 sms-t töröltem magam.Na és itt durvult be a helyzet. Ugyanis mégsem törlődtem, viszont smseket sem kaptam, ami legalább arra figyelmeztethetett volna, hogy béna voltam és mégsem töröltem magam!!!
Tehát a pénzeket gyönyörűen levonogatták havonta x ezrével, viszont nekem halvány lila gőzöm sem volt, hogy ez a szolgáltatás még él! Mígnem a május havi számlámon szerepelt egy br.9600 forintos tétel! Asszony kérdi mi ez?! Én meg lányos zavaromban mondom: t*k*m tudja! Kutatás, keresgélés, ügyfélszolgálatok, CIA, FBI, minden ami létezik!
Kiderült a turpisság, de sajnos míg mindez kiderült,
engem gyönyörűen leszedtek kb. 18.000 forinttal kb. 5 hónap alatt!Természetesen nem hagyom szó nélkül a dolgot...
-
gs.bence
csendes tag
Hello!
nekem a 10 éves unokaöcsém lett lehúzva 7000Ft-al mire meglesték a szülei h mi is van a telefonnal... rettenetnagy szemétség sztem csak akkor lenne normális ha küldöd a kódot jön a cucc és még így is sok az az 500Ft...
eszméletlen nagy szemétség pusztuljon meg az összes ilyen...
-
kata003
újonc
TUDJÁTOK ??????
IKO PRUDUCTION MÉDIA "SZOLGÁLTATÓ" KFT.
XXII. NAGYTÉTÉNYI 29.
06 1 371 48 20 ÉS MÉG SOK EGYÉB TELEFON IS (TUDAKOZÓ)BIZTOS, HOGY RÁ VAN SZORULVA A KISPÉNZŰ EMBEREK ADOMÁNYAIRA.
ADAKOZZATOK VAGY HADAKOZZATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITT TARTUNK !!!!!!!!!!
-
kata003
újonc
Kedves Átvertek!
Sajnos én is "kaptam" több mint 80 db láthatatlan valamit a telefonomra, 410 Ft/db áron, érdeklődtem a Tré-Mobilnál, hogy mi történik a számlámmal, 28 nap után válaszoltak annyit, hogy ők JOGOSAN számláztak, hiszen az 1872-től kapom a "szolgáltatást". Ettől okosabb lettem szerintetek? nem tudtam mi a fene az az 1872, csak azt láttam, hogy igen drága. Nekem nem jött semmiféle sms (csak a bankom küldözget), csak a számla, mely szerint minden nap kellett volna kapnom valamit.
A fenti "szolgáltató" is tudja, hogy mi történik és hálából azért mert évek óta rendesen fizetünk, nem véd meg, nem teszi Spam-re, hanem hagyja ezeket a piócákat ránk telepedni. (Gyanítom, nem minden érdek nélkül).
Most írok egy levelet a T-mobilnak, az IKO Media Kft-nek ők az elkövetők, elküldöm az ügyészségnek és a rendőrségnek, esetleg a TV-ügyvédjének.Egyébként a 371-48-20-as számon beszéltem ( na jó, inkább ordítottam)
az ott lévő macával, aki kioktatott, hogy én igényeltem ezt a szolgáltatást.Vajon mikor és hol kérdezte meg tőlem valaki, hogy szeretnék-e fizetni egy szemétládának csak úgy, hogy neki minél jobb legyen??? De ha legalább szolgáltattak volna !!!! Vagy igényeltem volna a SEMMIT és leginkább azt, hogy fizethessek egy szélhámos bandának.
Valaki írta, hogy fogjunk össze, nosza rajta, mert ha mi nem tudjuk magunkat megvédeni, akkor senki nem fog.
Erre a fajta szélhámosságra nem vagyunk még felkészülve, 20 évvel a rendszerváltás után is ilyen hülyén jóhiszeműek vagyunk és azt hisszük, hogy csak akkor kell fizetni, ha kapunk érte valamit.
Ha van ötletetek mit tehetnénk még, írjátok meg!!!!
Kata -
évici
újonc
Aki szeretné az emeltdíjas SMS-t letiltatni, ha T-MOBIL -os küldje a 1430 számra a következő SMS-t: +EDSMST. Nekem egy percen belül letiltották. Egyébként semmit sem lehet ezek ellen tenni, valahol, valamit nem olvastunk el, állítólag teljesen legálisan teszik, amit tesznek.
-
nagyivan
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a többi csalódott, megkopasztott sorstársam mellé. Nem akarok senkit sem untatni a részletekkel, engem október óta közel 50 eFt-tal csapott be a 1782 üzemeltetője, és csapna be most is, ha nem tiltattam volna le az emeltdíjas-szolgáltatást február 1-én. Tudom, én vagyok a felelőtlen, amiért előbb nem vettem észre, hogy dézsmálják a számlámat, de mindenre gondoltam, csak erre nem.
Átlagosan 6-7 eFt-os volt a havi számlám, majd ez, a novemberi számlán már a 1,5-szerese lett, ekkor még csak arra gondoltam, hogy a bénaságom miatt wap-oltam a telefonommal, szidtam is magamat érte. De mivel a havi elszámolás nem is a hozzám érkezik és a számlám összegét is bankautomatánál rendeztem le mindig, így mindig akkor dühöngtem, amikor átutaltam az egyenleget.
Aztán januárban betelt a pohár, bementem a szolgáltatóm egyik ügyfélszolgálatára és faggattam őket a számlák miatt. Majd azt a választ kaptam, hogy a wap okozza a magas számlát. Ekkor azt letiltattam.
Mivel a tiltás ellenére a januári végelszámolás 14.832 Ft lett, ezért ez feltette az i-re a pontot. Írtam az ügyfélszolgálatnak, telefonon reklamáltam, és végül elárulták, hogy ez a mobiltartalom-szolgáltatás miatt van, amire én október végén regisztráltattam magam. Én?! Én,soha!!!Higgyétek el, soha semmilyen emeltdíjas marhaságban nem vettem részt, soha nem volt favoritom, akit benn akartam volna hagyni akármilyen nagytestvér házában, vagy hittem volna el, hogy neki van az év hangja, amit a szavazataimmal is támogattam volna, vagy hagytam volna magamat becsapni az óvodásszintű tévés feladványokkal, stb...
Ami tény, hogy naponta kaptam egy kaptam számomra érthetetlen sms-t, ami nem állt másból, csak egy összefüggéstelennek vélt web-címből. Ezeket olvasás nélkül töröltem, mert gőzöm sem volt, hogy mifene is ez. És itt volt a "kutya elásva", mert minden ilyen sms, amit kaptam 400 Ft-omba került. Kértem én ezt?!?!?!
Mérges vagyok a szolgáltatómra is, mert több mint 10 éve vagyok a hűséges előfizetőjük, mindig késedelem nélkül fizettem, mint a katonatiszt. S szerintem az, aki tudja, hogy az ügyfélelégedettség mennyire fontos alapja a biztos, hosszútávú kapcsolatnak, az nem paktál le egy ilyen szélhámos céggel, mint a 1782 üzemeltetője. Nem ezt vártam tőlük, bár alaptalanul nem vádolnék meg senkit, de nagyon úgy tűnik, hogy a naiv emberek megkopasztása gyümölcsöző lehet rájuk nézve is, mert nem hiszem, hogy jótékony Teréz-anyaként ebből egy forint hasznuk nem lenne.
Ha meg semmi hasznuk sincsen ebből, akkor meg hol marad az, egy ISO minősítéssel rendelkező cégnél -akit évente auditálnak-, hogy kiszűrje a megbízhatatlan partnereit, akik sértik a ügyfeleik érdekeit. Nem számolnak azzal, hogy nem az ügyfél megnyerése csak a cél, hanem annak a megtartása, ami nem mellékes ha párosul annak az elégedettségével is!!!Ma már azt is tudom, hogy a 1782 mögött -az én esetemben- az IKO New Media Szolgáltató Kft áll (H-1222 Budapest, Nagytétényi út 29.).
A legtöbb, amit tehetek, hogy a fogyasztóvédelemnek leírom a történetemet, megpróbálom leleplezni a bűnbandát... ...bár lehet, hogy egy fecske nem csinál nyarat!!!
Természetesen, az összes összegyűjtött, érintett számlámmal felkeresem ezt a kedves -fentebb említett- céget és megpróbálom visszakérni a kicsalt pénzemet.
Ha esetleg van közöttetek egy sztárügyvéd, aki képviselné az érdekeimet, akár presztízsből is, akkor ne habozzon, amúgy tiszteletdíjként akár az 50%-át is fel tudom ajánlani a visszaperelt számláim összegéből!!! :-)))
Köszönöm a figyelmet, mindenki legyen óvatos, ne járjon úgy, mint én!!!
Üdvözlettel:
Nagy Iván -
csuhaas
újonc
csatlakozom a feljelentéshez.....
At-mobilnál letiltattam a ki és bejövő emeltdíjas sms-eket-de még a letiltást követően kapott számlán is szerepelt több ,mint 20 tétel...
Házi nyomozást rendelt el a t-mobil és kaptam egy határozatot,hogy sajnálják de ki kell fizetnema számlát,mert megrendeltem június 1-én este 9 kor az smseket.....
-ez persze nem igaz....
-nem tudom bizonyítani
jelen pillanatban már korlátozták a telefonomat-
ez a szemét cég miatt oda a telefonálási lehetőségem és vany egy rakat tartozásom.....
Tettem feljelentést elektronikus úton -még novemberben a fogyasztóvédelmiseknél-de idáig nem jött visszajelzés...
Van ügyvéd barátom és ujságíró is......
Meg kell fingatni őket!!!!!!! -
oli0430
újonc
Sziasztok! Hát sajnos a férjem is áldozatul esett ennek a cudar cégnek. A most megkapott számlában vettük észre sajnos, valójában már szeptember óta kiszámláztak nem kevés, összesen 38 ezer forintnak megfelelő sms-t. Ez az összeg barátok közt sem kevés, pláne ott, ajol kisgyerek is van.Na mármost olvasom, hogy vannak itt olyanok, akik meg is kapták az sms-eket. A férjem nem. Mi a következőre jutottunk: Holnap feljelentést tesz a rendőrségen, felhívjuk a fogysztóvédelmet, illetve felveszzük a kapcsolatot a pannonnal, ugyanis a mi számunk is titkosított volt. Amennnyiben kiderül, hogy náluk történt olyan hiba, amelynek köszönhetően az adataink 3 személy kezébe kerülnek, így az adatvédelmi törvényben előírt kötelezettségének megsértése miatt szinten feljelentjük és bíróság elé cipeljük. Ahogy olvasom nem teszitek meg ezt a lépést, pedig fontos lenne, szerintem az egész országot behálózó csalásról van szó. Fizessen a bűnőse!! És bűnös a pannon is! Még azongondolkodom, hogy bedobom témának az egyik kereskedelmi tv-nél is. Ha ilyen szintű nyilvánosságot kap, a rendőrség biztosan foglalkozni fog vele. Én arra kérek minden sértettet, mégha csak pár száz forint is a kára, csatlakozzon hozzánk.
-
mazsola1979
újonc
az ilyen ingyen élőket mért nem tiltják ki???????
már tv-ben is ott vannak "Küld sms-ben a 1782 re, és megkapod a csengőhangot"
a jambáról nem is beszélve....
sok buzi ingyen élő faszok az ilyen szolgáltatók,nem?????
ülnek a gép elött és küldözgetnek sms-eket a jó népnek (belértve aki segélyen van annak is)
oszt lelopják a pénzünket a telcsiról
az ilyen buzikat úgy FEJBE LŐNNÉM !!!
bocs a durva szövegért .....de kellett, mert nem birom az ilyetsziasztok
-
mazsola1979
újonc
sziasztok..
én is igy járok.....
egy hónapja feltöltöttem a kártyámat 3000Ft-tal (ez nálam kitartana egy hónapig)
kaptam én is az SMS-eket a 1782-től...a telefonomról beszéltem max 10 percet...
majd jön az sms a szolgáltatómtól hogy már csak 300Ft van a kártyámon!!!
erre én....MI A LÓF..... VAN???
majd megint feltöltöttem 3000Ft-tal.(ez volt két hete)
megint nem beszéltem sokat....de jött megint az sms a szolgáltatómtól hogy már csak 300Ft van a kártyámon!!!!!
De holnap feltöltöm megint 3000FT-tal és elküldöm az a kódot én is bánya a fa...om azt a 400-480 Ft-ot már!!!!
akkor ez azt jelenti hogy ebben a hónapban 9000Ft-tal töltöttem fel a telómat!!!!
nos, én nem vagyok egy milliomos, minimál bérben vagyok...
nekem ez a 9000Ft 3 hónapig tudnék telefonálni!!! -
csuhaas
újonc
Engem is igen komolyan átvert ez a társaság.....
Még a nyáron kezdődött.....
Akkor még dominós voltam.....
Egyszer kaptam egy sms-t hogy akcióssan netezhetek telefonon.....-nem kerül sokba....
nem válaszoltam rá-mert nem érdekelt a dolog -hiszen van korlátlan netem
otthon.
majd rá pár napra kaptam az első kódolt üzenetet...nem tudtam mire vélni-én nem is ismerem ezt a dolgot -a telefont beszédre,kapcsolat tartásra használom.
Már a kezdetektől van mobilom-úgy hogy volt időm megtanulni mire való...
Kinyomtam nem érdekelt....
majd kaptam még...azt is kinyomtam...meg sem néztem őket ,mert nem érdekelt.Arra letttem figyelmes,hogy letűnik a kártyámról a pénz.
Nem tudtam mi az oka....
Újra töltöttem és megint....
Mérgelődtem is miatta,mert 60e rokkantnyugdijból tartok el 2 gyereket...
És megint....
Bementem a westelhez érdeklődni,hogy miért is-ott utánna néztek nem tudtak magyarázatot adni...Kértem,hogy írják át a nevemre a számomat,mert az az apósom nevén volt,de már több mint 10 éve ez a számom,hogy előfizetéses legyek,mert nem tudom kontrolálni,hogy hova tűnik a pénz....
Egy hónapot nem volt telefonom míg a papírforma el nem készült...Előfizetéses lettem..
És jött a zuhany-először kaptam egy kicsivel nagyobb számlát és nem tudtam miért.....-gondoltam kevesebbet telefonálok-
A következő hónapban lelökte az agyam a gépszíjat.....
+x akkora számlát kaptam ,mint kellene -28 emeldíjas sms......
Persze felhívtam a tmobilt hol letiltattam ,de nem tudták megmondani,hogy ki küldte...
hátralékom lett-közölték ,hogy akár kaptam akár nem ki kell fizetni....
Nevetséges!!!!!!!!
Nem is kaptam annyit-ez a rohadék cég még arra sem képes ha már lehúznak,hogy azért 28 sms-t külgyenek-kb kaptam 4-et amit ki sem bontottam -azonnal töröltem.....
Már megkaptam a felszólítást,hogy kikapcsolják a mobilomat-nem tudom kifizetni.....
Ebben a hónapban megint jött a számla5 ezerrel több -megint jött 8 sms-
Felhívtam a telefonreklamációt -és érdekes már tudták honnan kapom....
Azt igérték kivizsgálják és 15 napon belül jóváírják ,de csak az előfizetéses részt-persze csak akkor ha.....
Én hiába mondtam,hogy nem kértem -nem hittek(
így kerültem ide....sZERETNÉM KÉRDEZNI,HOGY AZ ÜGYBEN INDULT E MÁR KÖZÖS FELJELENTÉS AZ APEHNÁL ,A FELÜGYELETI SZERVNÉL VAGY VALAHOL-HA NEM ÉN MEGTESZEM -DE KÉREM A KÁROSULTAKAT SEGÍTSENEK-ÍRJÁK MEG ELÉRHETŐSÉGÜKET ,HOGY KOLLEKTÍVAN FEL LEHESSEN LÉPNI A SZÉLHÁMOSOKKAL SZEMBEN-MERT AHOGY NÉZEM IGEN SOKAN VAGYUNK ÉS MÉG HÁNY EZER LEHET AKIRŐL NEM TUDUNK,MERT NEM NÉZETT FEL IDE.......
hA NEM SIKERÜL -ELMEGYEK A CÍMRE ÉS FELKONCOLOM ŐKET!!
-
Varoz
addikt
Üdv.
Én is pont így jártam. 1x jön az SMS hogy valami multimédiás anyagot kaptam csak menjek rá a linkre, na mondom persze meg még mi kéne
. Na jó mondom ennyivel le is tudtam. Csak később ahogy telefonálni akarok akkor mondja nincs elegendő összeg
....... Na bameg mondom ez nem igaz, pedig egy 900-as kártya lett rátöltve. Felmentem az oldalra mondom letiltom, aha csak épp kellett volna a jelszó amit nekem nem küldtek, na de közben láttam az oldalon, hogy ha STOP szót elküldöm akkor ok letiltják. El is küldtem, le is igazolták hogy le lett tiltva na mondom király. Feltöltöttem a kártyámat 1 900-assal és nem vontak
, ezen felbuzdulva feltöltöttem még egy 3600-ast. De ezzel nem lett vége mert következő hónapban megint levontak vagy 1500 pénzt. Az igen mondom ez nem igaz
. És azóta szívok és nem is töltöttem fel a kártyám több mint 1 éve.
Mondjuk ezt az emelt SMS letiltást még nem próbáltam mert többször is kellet a teló FTP regisztrációhoz. Mondjuk szerintem az se segítene rajtam, de ehez nem értek.
Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Mert én sem szoktam akárhova sms-eket küldözgetni és meg is szoktam nézni, hogy hova regisztrálok. Komolyan mondom már vagy 8 éve meg van a kártyám és még soha semmi gondom nem volt(ja amúgy Pannon a kártya).
Többször is kaptam pénzt meg perceket ajándékba, tehát tényleg nem lehetett semmi panaszom-eddig. Habár erről nem a Pannon tehet hanem az a sz.r cég aki az SMS-t küldte.
Valami dada.hu vagy mi volt, de már nem tudom biztosan. -
Allien
veterán
"Sokszor telemarketinges cégek véletlenszerűen generálják a telefonszámokat..."
Na ezt felejtsed el!Elmultál 21 éves, ÉS még hiszel a mesékben?
Megveszik a listát feketén, a "megfelelő" belső emberkétől. Persze, aki hív téged, az erről nem tud pontossan semmit, mert ő csak egy listát kap. -
hemaka
nagyúr
Igen sajnos tényleg van ilyen. Pannon még mindig lóg 1800Ft-os feltöltéssel, ami nem érkezett még meg, már lassan 1.5éve, meg volt úgy, hogy mínusz ezer valameddig lement a kártyám, nem tudom hogyan amikor csak pár sms-t küldtem(előtte olyan 80-90Ft-t volt az egyenlegem), érdekes. Természetesen az üf azt mondta, h elméletileg korlátlan pénzösszegig lemehet. Mondom persze, feltöltöm 900-al, aztán lemegyek -10ezerig, aztán meg a SIM-et kihajítom a kukába. Aztán csak hallgatott.
-
xpsyx
tag
Pont ugyanigy jartam. Egyik jo baratomtol kaptam P-s kartyat, hasznaljam fel eves magayarorszagi tartozkodasom alatt. Van ennek mar 3 eve, de szeptembertol megint Magyarorszagon tartozkodom huzamosabb idegig (fel ev). Mondom, milyen jo, nem kell kartyat venni, hasznalom a P-s kartyamat. Egyik este aztanazt vesszem eszre, hogy kaok egy ilyen smst, hogy egyenleged 300 Ft ala csokkent. Ez valahogy nem tuti, mert nem is hasznaltam a telefonom. Reggel akarok hivni, nem tudok. Jo az sms, egyenlege -1200 Ft.
Ezt mar eleve nem ertettem, hogy hogy lehet egy feltoltokartyas egyenleg negativ. Otthon (Szlovakia) autmatikusan bontja a "vonalat" a szolgaltato ha egyenleged eleri a nullat. Mindegy, nagy baj nem lehet, ha feltoltom. Feltoltottem hat 3000 Ft-tal. Par perc mulva jon az sms. Egyenlegedet sikeresen feltoltottuk, elerheto egyenleged:700 Ft. Tessek? Nalunk -1200 Ft + 3000 Ft az 1800 FT, nem. Nem ezek szerint. Akarom hivni szuleimet, hogy hogy jartam, amikor is kedves noi hang bemondja. Nem all rendelkezesre elegendo egyenleg a hivas kezdemenyezesehez. Koszi. Elerheto egyenleged -2200 Ft. OK. Bemegyek a P-be, elmeselem az alkalmazottnak a problemamat. Nem lehet elerni, hogy ha az egyenlegem 0 Ft, akkor egyszeruen bontsa a "vonalat"? Nem. Mit lehet kezdeni akkor fele. Le kell tiltni az emelt dijas szolgaltatasokat. Ok, mondom hogy kell. Kell hozza ugyfel azonosito jelszo. Nem tudok ilyen jelszorol, ugyanis nem az enyem volt a kartya. (Ezekutan felhivat a baratomat akitol a szamot kaptam,(roamingrol termeszetesen) hogy ugyan mi lehet az ugyfelazonosito kod. Persze o sem tudja, mert hozza is csak ugy jutott el a kartya, elotte eze, meg eze volt.. ). OK, mondom a P-s gyereknek, hogy akkor nincs jelszo, viszont mindezek utan is meg hajlando vagyok igenybe venni a szolgaltatasukat, csak akkor valahogy oldjuk meg ezt a dolgot.Ugyfelazonosito jelszo nelkul nem lehet. (Kozben telefon gyari ujrainditas, satobbi, hatha nem is a szolgaltato a hibas). Vegso elkeseredesembe mondtam, hogy akkor szeretnek vasarolni (!) egy uj SIM kartyat. Ok, kell hozza szemelyi igazolvany, mivel be kell regisztralni. Odaadom. Azt mondja, nem lesz jo, mert nincs rajta edesanyam neve. El tudom en is mondani. Akkor hozzam be az utlevelemet, mert kulfoldieknek csak aszerint adhat el feltoltokartyas csomagot. OK, behozom, de abba sincs benne anyukam neve. Akkor sajnalja, nem tud segiteni. Mondom neki, ember, a CEGe szolgaltatasait szeretnem hasznalni, es ezert hajlando vagyok meg fizetni is (!). Sajnalja, de nem tud segiteni. Ahh, ekkor mar vegso elkeseredesemben mondtam neki, hogy akkor legalabb toltse fel a kartyamat 3000 Ft-tal (! masodszor!). Kapom az sms-t:
Egyenlegedet sikeresen feltoltottuk, elerheto egyenleged:-900 Ft. Tessek? Hisz nem is telefonaltam. Ahh..
Bementem a melletuk levo mobiltelefon szakuzletbe, es vettem egy regisztralt V-s kartyat. -
lyzzard
aktív tag
Bici, asszem ha olvasod, akkor kicsit tudok neked segíteni infóval.
Az egyik legnagyobb magyar közvéleménykutató és telemarketing cégnél vagyok alkamazott, és már pár éve itt nyúzom az igát.
Semmi esetre sincs véletlen generálás, ám amit a hölgy mondott, valóban úgy van.
Gyakorlatban úgy néz ki a dolog, hogy ül a peon a gép előtt, ami bekapcsolja a hívásokat magától egy központi adatbázisból (persze nagyon sok adatbázis létezik, ezekről mindjárt), vagyis ő nem nagyon tudja módosítani a hívandó számokat. Azaz erre van lehetőség, de ez most más.Az adatbázisok elég kemény tréfák, van, hogy 8-10 éves adatbázisokkal dolgoznak, direkt amiatt, hogy az azóta titkosított számok rendelkezésre álljanak. Sokszor lehet hallani a BM központi adatbázist is, onnan vannak a frissítések.
Mellesleg annyit elárulok még, hogyha egy telefonszolgáltató a kérdezés megrendelője, akkor gyakran esik meg, hogy rendelkezésre bocsájtja a saját adatbázisát is, ami meg végképp durva, mert így annyi a titkosítás-dolognak.
Remélem segítettem!
-
NoLF
veterán
"Minden, amire egy mobiltelefonnal rendelkező ember vágyik..."
én arra vágyom hogy lássam a betűket számokat, sokáig bírja az akksi, halljam mit beszélnek és legyen térerő mindenütt.
szerintem a legtöbb embernek ilyesmi igényei vannak még mindig
valamint a biztosítékot nem sz-el írjuk.
-
sztyui2
őstag
pannonnál 1220-at felhívtam, amikor választani kell, megnyomtam a 3-at, aszongya, ügyintéző kapcsolása 0-ás gomb. Megnyomtam, várni kellett egy kicsit(pannon zene), és már mondtam is az ügyintézőnek, hogy le szeretném tiltatni az emelt díjas sms-ek fogadását.Megkérdezte a telefonszámomat, hogy be tudják azonosítani, elmondtam, megköszöntem, leraktam.
Mondta, hogy 72 órán belül, de amikor megnyomtam a piros gombot, már jött is az sms a következő szöveggel:Az Emelt díjas távközlési szolgáltatáok hozzáférésének lehetőségét töröltük. Üdvözlettel:pannon. -
AusWolf
őstag
Kissé ironikus, hogy az SMS-sel működő warez oldalak nem használnak ilyen aljas módszereket, míg törvényes (esetenként nagynevű) szolgáltatók igen.
-
Hequila
őstag
Domino kártyás emeltdíjas üzenetek tiltása:
SMS: 1777 -> 1, 3, 3, 2, 4, 2, 1
MMS: 1777 -> 1, 3, 3, 3, 3, 2, 1 -
-
04ahgy
nagyúr
Én még nem kaptam ilyeneket, és 10 éve vagyok Pannonos, kártyás. De az írás kapcsán roham léptekkel futottam készülékemhez, és tárcsáztam a 1220-at, és tiltottam le mindent!
Köszönom nektek!
HGyu
-
Omega81
senior tag
Push üzenet? Push the money, mi?
-
Norb0
tag
Énis jártam már így, évek óta használom a kártíát, nem regisztráltam. Mégis jött vagy 10-15 ilyen SMS, 2000FT-t húzott le rólam. Egyszerre vagy 5 is jött. Nekem a Push üzenetek tiltása oldotta meg, ezt telefonban ki tudtam kapcsolni, a szolgáltatásra nincs szükségem (push üzenet), azóta pedig nem jött ilyen SMS. Egyébként Sony Ericssonom van.
-
válasz
__Psion__ #39 üzenetére
Szerintem ez a hsz. némi magyarázatot igényel. Miért szemellenzős, miért demagóg a szöveg, és ki mondta, hogy varázslatosan működik az ország?
Miért baj, ha valaki tud és akar is különbséget tenni a ország pillanatnyi (nem)működésével kapcsolatos véleménye, és az ország egészének megítélése között?
Miért baj, ha valaki nem rögtön fikázza a saját hazáját a vezetők hülyesége miatt? -
válasz
bolondember #25 üzenetére
Kérdés, hogy van-e a "jogtiszta" fogalmának értelme ilyen esetben, szóval hogy bárkit is megb*nának-e ha illegál képet találnak a telóján, mondjuk 300k terjedelemben, 320*240-es felbontásban
Ha meg nem ért a telefonhoz akkor minek vesz színes-szagosat? Jó tudom, most már a parasztasszonyok is "pengemotóval"
rohangálnak. Ez az ágyúval verébre tipikus esete.
Meg az amikor valakinél, aki albérletben lakik minimálbérből,ott a részletre vett V3... vagy 6... és be is vallja -
shtml
őstag
Persze, így van. Ugye az sem lenne ideális, ha IQ-teszthez kötnék a szavazati jogot, így viszont a politikusok gátlástalanul kihasználják a butább - vagy egyszerűen csak a politikában tájékozatlan - emberek hiszékenységét, tudatlanságát. Én ezt éppúgy a demokrácia cinikus megcsúfolásának tekintem, mint pl. a választási csalást.
De ez már nagyon OFF.
-
Ebben egyetértünk, de nem mindenki azért hülye, mert hülye akar lenni. Vannak agyilag gyengébbek, és erősebbek, lustábbak, és szorgalmasabbak. Legalább akkora bűn kihasználni a butaságot, mint annak lenni. Volt idő, amikor biztosan tudni véltem, hogy az emberek mitől buták, és miért nem is akarnak kitörni ebből, de azóta ezt megcáfolta sok tapasztalat, így sajnos nem tudom mi lenne a megoldás a hülyeség ellen.
Szerintem, ez az ország legnagyobb problémája, nem a pénz állítólagos hiánya. -
Nimrod
addikt
válasz
bolondember #25 üzenetére
Pont a jogtisztaság kérdőjelezhető meg. Ugyanis csengőhangokat úgy szoktak reklámozni, hogy odateszik az eredeti énekesek képeit és kiírják, hogy az eredetihez hasonló zenét kapsz és ezzel részükről le is van zárva az ügy (valójában sok esetben kapsz valami midi kreálmányt).
-
-
Skecher
tag
Jogos, jol megfogalmazott érv!
Elnézést kérek ha esetleg ezzel valakit megbántottam, a cikk írásának pillanatában nem voltam épp nyugodt állapotban, nem az országot illetve a benne élő emberekre irányult a megjegyzés, hanem a vezetők és a törvények hiányosságaira!
Szerintem Psion is erre gondolt!
-
válasz
__Psion__ #12 üzenetére
Nem szeretnék vitát szítani, de az ország nem egyenlő a vezetők által végzett munka minőségével. Teljesen egyetértek abban, hogy a törvények hiányossága ad lehetőséget ilyen felháborító dolgokra, de szerintem nem helyes ezt egyenlővé tenni az ország jó/rossz mivoltával, még akkor sem, ha nagyon sok helyen van hasonló jellengű/eredetű hiányosság, és töketlenség.
ui.: Ez a cég egyébként Európa szerte végzi ugyanezt a tevékenységet ugyanígy, ami még véletlenül sem mentség, viszont nem csak mi élünk "ilyen országban".
-
Omega81
senior tag
-
Gonosz15
aktív tag
5-6 embert össze kell szedni (szerintem itt a pH! -n is akad néhány) és feljelenteni őket a francba! Biztos vagyok benne, egyszer kéne alaposan megszorongatni a töküket és egyből abbahagynák az ilyen pofátlan hülyeségüket
Ha meg folytatják újabb feljelentés más emberektől.. Egy idő után csak eltakarodnak.
Mi vagyunk többen és nem ők! -
Most volt egy ilyen reklám a TV-ben. Alulra aprób betőkkel ki merték írni, hogy "A szolgáltatás a lemondásig folyamatos."
-
-
Cyberslider
őstag
És mi lett az eredménye?
Öszinténszólva jól tetted, igazából össze kell gyüjteni pár embert aki ezzel megszivta, és csoportosan feljelentést kell tenni mégpedig a rendőrségnél.
Kéretlenül emelt díjas sms-t nem küldhet senki, ha nem kérted.
Ha a rendőrség úgy találja, vizsgálatot folytat, ez is bőven elég, és lesz is az ügyben történés, ha elég sokan elég sokszor bemennek...
A cégnek kellemetlen lenne pusztán egy vizsgálat is.
Ja és persze ott van az APEH vizsgálat, amit névtelenül lehet kezdeményezni. Hát, nem bíztatok senkit, gondoljátok tovább és cselekedjetek belátásotok szerint. -
shtml
őstag
Te azért nem vagy képes felfogni, mert nem azoknak az agyatlan embereknek a nem létező eszével gondolkodsz, akik pl. emelt díjas SMS-ben szavaznak tv-műsorokban. Tóta W.-nek volt pár éve egy hatalmas ötlete: Mindenki kapjon 4 évre egy szavazatot és ő maga dönthesse el, hogy azt az egy szavazatot idióta műsorokban vagy az ogy. választásokon használja fel.
-
Skecher
tag
Így van, bármit beszerzek netről, ingyen és ráteszem a telora! Ezért álltam értetlenül a helyzet előtt, teljesen feleslegesnek tartom az ilyeneket! Arra lennék még kiváncsi, hogy mi lett volna ha elküldöm az IGEN szócskát?!
napi 5-6 ilyen sms?!
szánalom és lehúzás a köbön...
egyre többen bíztatnak, hogy tegyek egy bejelentést a fogyasztóvédelemnél! Lehet tényleg kellene, a linkelt forumon páran sikerrel jártak, igaz nagyobb kárról volt szó, mint az én 1800ft-om.. -
Dehogynem fognak, főleg ha kiderül menet közben hogy több embernek is nyomtak ilyen smseket.
Amúgy fel nem fogom (nyilván nem a cikkíró mert ő nem töltött le semmit ha jól értem) hogy emberek miért töltenek le több 100Ft-ért csengőhengot + játékot (egyáltalán minek egy telón játszani, semmi értelmes nincs rá) meg képeket...
Ha már annyira ilyeneket akar valaki a telóra rakni, akkor fog 1 számítógépet (manapság már elég gyakori, vagy a legközelebbi havernál van) és ráteszi arról.
-
Skecher
tag
válasz
Depression #8 üzenetére
Hát a feljelentés illetve a fogyasztóvédelmi bejelentés nekem is átfutott az agyamon! De egy esettel tényleg nem fognak foglalkozni, pláne nem 1800ft okozott kár miatt...
Psion-nal teljesen egyetértek, egy hazai cég, addig megy el, amíg a törvények engedik...nagyon sokszor még tovább is, büntetlenül... -
Skecher
tag
válasz
ZooLee19.. #4 üzenetére
2 éve használom a kártyát, soha nem regisztráltam semmiféle játékra, szolgáltatásra, énis értetlenül álltam az egész előtt!
-
__Psion__
tag
Már találkoztam hasonló esettel (szerencsére nem engem érintett). Egy cimborám kapott hasonló SMS-eket, és felhívott, hogy nézzek utána a dolognak. Éppen így SMS-t kellett küldeni a letiltáshoz, de mivel neki előfizetéses telefonja volt, és elsőre azt sem tudta mi ez (valami ingyenes reklámnak gondolta, el sem olvasta igazából), több ezer forintjába került! utóbb kiderült, hogy a korábban odaadta a telefont fiának, mert valami Xbox-os nyereményjátékot hirdettek a Tv-ben, és oda küldött a gyerek egy SMS-t...
... persze a Tv reklámban elvileg írják is ezt (bár azt konkrétan nem, hogy folyamatos SMS záport zúdítanak, az SMS-t beküldőre), de iszonyat apró betűkkel régebbi analóg Tv-n nehéz elolvasni. Illetve ez valami gyerek műsor közben látta a lurkó 6-7 éves lehetett akkor.
Szerintem ez igen is az ország hibája, illetve a törvényalkotók felelőssége (pártállástól függetlenül). Mert egy cég (legyen akár multinacionális, akár hazai), addig megy el, míg a törvények engedik.
-
anjani182
őstag
Van sok ilyen SMS-es játék, csengőhangos fizetős szolgáltatás mostanában. Épp a minap lettem rá figyelmes, hogy ha elküldöd a nemtudom milyen szót egy számra, akkor 960Ft bruttó egy játék, az apróbetűsben meg oda volt írva, hogy heti 2 tartalom
Tehát amíg nem mondod le kapod a játékokat
-
Hol lehet ezt letiltani?
A előbb hívtam a 1220-at és a 1270-et, de sehol nem találom. Nincs türelmem tovább hallgatni az önfényezést...
Van egy pannonos, és egy vodás kártyám, így mindkettőnél érdekel. -
Depression
veterán
Ez ijesztő! Mivel én előfizetéses vagyok, nekem jöhetnek az sms-ek, és amint elérné a 10k-es limitet, azonnal menne a feljelentés! De érdemes már az első ilyen kapott sms-nél is rögtön feljelentést tenni, csak egyesével nem fognak foglalkozni vele. Mivel az sms nem szolgáltatás, így annak a kéretlen fogadása lopás.
-
DarkByte
addikt
Gyorsan tovább is küldtem ismerőseimnek. Nem is tudtam hogy ilyen is lehetséges.
-
shtml
őstag
Nagyon köszönöm ezt az írást. Szerencsére még nem jártam rosszul, de megelőzésként máris letiltottam a Tré-Mobile-nál az emelt díjas SMS-ek és MMS-ek fogadását.
-
Sokszor telemarketinges cégek véletlenszerűen generálják a telefonszámokat, és szép sorban hívogatják őket.
Gondolom az emeltdíjas baromságokkal foglalkozó cégek is tudják ezt csinálni.Múltkor felhívott egy utazási ajánlatokkal fárasztó hölgy, és amikor emgkérdeztem, hogy honnan tudja a számomat, akkor annyit mondott, hogy az adatbázisban volt. Kérdeztem, hogy honnan az adatbázis, mire ő azt felelte, hogy nem tudja, ő csak telefonál.
Legközelebb végighallgatom, igyexem megtudni mindent róluk, és felveszem a telefonommal az egészet, és utánajárok. -
ZooLee19..
tag
Helo.
Hát, ez velemis előfordul...
Egyik este ülök, egymásutánn 7!!!! darab sms.Megnézem..Valami ajándék sz@rság..Mif@sz? Megnéztem mind a 7-et, dühömbe az összes addigi sms-emet kitöröltem, annyira nem volt kedvem 1 esével törölgetni...Itt b@sztam el, mert bennevolt a tiltókód: C
Másnap hÍvnám valami miatt muttert, erre kinyőgi,hogy nincs kess a karin..Jah! pont azelőtt 1 nappal töltettem.Mondom anyukád.
Elcammogtam a gokartpályáról be az inmedioba, vettem egy 900 as feltöltőkarit...
Ahogy megkaptam, hogy új egyenlege 900 ft, 10 percre rá jött ugyanonnan 2 sms..
A fejem főtt dühömbe..Sebaj..Megnézem, hogy mi volt a kód..ugye stop..ez az sms is 450 kemény magyar forint volt ...elküldtem, és hála égnek leszálltak rólam..
De azt úgy megemlÍteném, hogy ez a kari nekemmajdnem 10 éve van meg...Najó, 9.Mielött suliba kezdtem járni akkor kaptam..De ez most mellékes.
Soha a világ életbe nem rendeltem semmit se a jambától, se semmitől...
Letölttem netről, és cserélgettünk haverokkal..Szóval, bocsi, hogy hosszúvoltam, de nekem is az a véleményem erről, hogy ez egy iszonyat pofátlan, undorÍtó dolog..
-
Ezért nem adom ki a kezemből a telefont, ezért adom meg csak legvégső esetben a telefonszámomat.
"egy titkosított számra, hogy a fenébe érkezhet egy ilyen reklám sms?!" - Valami játékban, internetes regisztrációnál megadhattad a számot. "Nem adjuk tovább harmadik félnek" címszóval sokszor továbbadják az adatokat... Így is kitudódhat a titkosított szám.
Nálunk is volt ilyen, nem tudtuk mire vélni. A pénz elúszott, de az emeltdíjas sms-ek le lettek tiltva. Szolgáltató felhív, emeltdíjas dolgok letilt, kész.
Nagyon szemét egy cég...
-
"ilyen világban/országban élünk"
Az ilyen világ stimmel, az ilyen ország nem, mivel nem az ország tehet róla, hiszen nem magyar cégről van szó, csak egy itteni cégtől bérli az emelt díjas számokat. Az átverő cég holland.
-
AusWolf
őstag
Nemrég az öcsém is áldozatul esett egy hasonlónak. Számot kellett cserélnie emiatt. A család nem tudott rájönni, mi fogyasztotta az egyenlegét... eddig. Köszönöm szépen az útbaigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 1782 - Avagy, hogyan rövidítsük meg a felhasználót?! Egy kellemetlen mobilos "szolgáltatásról"...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest