Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
válasz
üzenetére
Én szerettem a Zalman-jaimat anno, meg voltam mindig a hűtési teljesítményeikkel elégedve. A 7000-es egy 2500+@3200+ Bartont vitt, a 7700 egy 3700+@2,9GHz S939A64-en lapult, míg a 9000-es egy 4400+@2,8GHz X2-t hűtött le elég hatékonyan és halkan. A 9000-es még most is megy az egyik gépben egy B50el. Viszont a TRUE már egy jelentősebb előrelépés volt hozzá képest, így azt használtam elég sokáig.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
A gyári hűtőt ha jók az emlékeim az AthlonXP-s idők óta nem is használtam. Kivettem, megnézegettem, megforgattam a tenyerembe majd ment mind vissza a CPU dobozába még "kézmelegen". A legtöbbjük azóta is ott porosodik, vagyis soha sem volt használva.

-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
A 300 grammos keskeny hűtő valóban nem a tuning eszköze, de pl. én ennél a cégnél maradva előbb egy TRUE-t majd egy Venomous X-et használtam a mostani Corsair hűtőm előtt. Azok nemcsak hogy mind jó léghűtők, de tudok mellettük/leszerelésűk nélkül kábeleket rendezni, memóriákat cserélni, míg a hírben szereplő monstrum a legjobb esetben csupán kitölti a rendelkezésre álló teret, a legtöbb házban viszont el sem fér, vagy ha nem elég széles a ház az oldallapot nem lehet felrakni.
Tény ami tény,hogy passzív hűtőnek valószínűsíthetően jól teljesít, viszont az összes rendelkezésre álló helyet elfoglalja.

-
TOM-202
senior tag
Ez már talán a túlzás kategóriája. Értem hogy fejlődés meg jobb paramétek, viszont a legtöbb házba be sem fér, ahova meg befér ott kitölti az összes rendelkezésre álló teret és majdhogynem egy szál drótot sem lehet mellette elvezetni. A súlyáról persze nem is beszélve.
Egy másik fórumon valaki ETZ blokkhoz hasonlította, joggal.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple TV+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi