Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem is voltak rövidebb kihagyások többször is, de a regisztráció óta folyamatosan jelen vagyok. Nem szólok hozzá már annyit, mint régen, ez látszik a rangomon is, de mindig követem és olvasom a számomra érdekes bejegyzéseket és topikokat.
Emlékszem amikor még nem beszélhettünk lapcsaládról, akkor főként csak a piac miatt jártam fel. Izgalmas volt böngészni a sok hardvert, csereberélni, üzletelni, alkudni, kacactokra elkölteni azt a kevés kis pénzem. Még most is előttem van a régi apró kinézete. De jó is volt
Az újat is szeretem, de ez már más.Aztán beszippantott a fórum. Először csak segítséget kérni jártam fel, aztán végül már én lettem az, aki másokon segít. Hosszú ideig, több topikban is napi szinten próbáltam megoldani a felmerülő gondokat. A mai napig jelen vagyok néhányban és ha van érdemi infóm, akkor kommentelek is.
Az asztali gépem is a PH-ról van, a laptopomat is itteni ajánlás alapján vásároltam és szinte az összes ismerősnek/rokonnak/barátnak itt vadásztam össze az éppen szükséges mobilt, gépet, alkatrészt. Sok fórumtárssal személyesen is találkoztam és üzleteltem, nagyon sok kapcsolatra tettem szert. Szinte minden problémára van egy fórumtárs, akit lehet zargatni, ha gondom akadna. Szóval ez a lapcsalád összehozza az embereket és megkönnyíti az ember életét. Örülök, hogy regisztráltam anno

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az újat is szeretem, de ez már más.