Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
RCPortal
üzenetére
Az biztos, hogy meló az van vele. Én még bőven nem öregedtem ki, de ha újra beleugranék, lehet, hogy valami instant kyosho vagy hpi gépet vennék
Szigorúan elektronyost. Amikor RC találkozókon voltam, mindig ment a szívás a pöfögőkkel, így nem indul, úgy fullad le, az a szelep szar, mi meg akksi be, pöc és robog 
-
Tripower
tag
válasz
RCPortal
üzenetére
A durga az jó meg szép és szijjas csak TAMIYA...... csillag csavar müanyagország stb......kár érte.
Az R durga meg nagyon drága annyiért vannak komolyabb autók.
Hát nem tudom mit válasszak csak azért emlitettem meg a nosramot mert az is lrp ugy tudom bár lehet tévedek.... ha minden igaz lrp felvásárolta és ugyan azt nyomják csak blue is better felirattal.
Ta02 jó volt szép volt mint a ta04 csak már öreg olyan mint a tüz ,régen az is nagy szám volt.
De erröl a fuziós autóról dobhatnál valami képet Portal! megnézném!
Az sc meg vicces nagy bazi vizualorgazmusz azt belül meg semmi minden kicsi..
Átjött tegnap egy srác megnézte deszép stb levettem a bodét és röhögö görcsöt kapott!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szigorúan elektronyost. Amikor RC találkozókon voltam, mindig ment a szívás a pöfögőkkel, így nem indul, úgy fullad le, az a szelep szar, mi meg akksi be, pöc és robog