Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Ha faragni akarsz, és nem ragaszkodsz a traxxas töltőhöz és akksikhoz, (amik amúgy túlárazott szarok), akkor nyugodtan vehetsz ebayről 2 cellás akksikat, és jóféle lipo töltőt. Csatikat át lehet forrasztani, nem nagy cucc.
E-revo drágább lenne, mert minimum 6 cellával kell hajtanod, ami 2 x 3 cellás akksikat jelent. Ebből 1 pár megint kevés, de még 2 pár is... Szóval minimum 3 pár akksi...
Nekem a baja reyhez van 4 db 2s lipom. Ha nekiállunk versenyezgetni egy kijelölt szakaszon, szinte folyamatosan, akkor nem bírnak ki egy órát összesen. Megy mint a barom, pedig csak 2s lipo-k.
-
atok666
őstag
Nem egy olcso hobbi ez sem
. Az egy akku keves lesz szerintem, inkabb 2, de meg inkabb 3 kellene (btw. miert nem 3s akkut veszel?). Faragni ugy tudnal belole, ha pl. nem brandelt toltot meg akkukat veszel melle (50-60euro korul kapsz teljesen hasznalhato 2 (akar 6s) akkut tolteni tudo kinai toltoket). A szerszamkeszleten viszont ne sporolj.
Mar emlitettem is, nezdd meg esetleg az arrma markat (a rajmodel is forgalmazza), talan kicsit mersekeltebb az ara, mint a Traxxasnak.
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest