Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
Hat, sztem siman lehet komolyabb autot is a kezebe adni akar egy negy evesnek is. Tapasztalatom szerint siman tudnak csapatni akar 1:10-es RC-vel is. Nagyon hamar raereznek es tovabb fogja erdekelni mondjuk egy gyorsabb, zuzos 2S monster truck, amivel ugrathat stb. mint egy kukas auto - szerintem. (Sot, a monsterral meg apa is el lesz egy darabig
)Atok
-
atok666
őstag
Vmi PC tap nem hentegreg vhol?
Atok
ps. esetleg vmi 12v/6-8A led akku 12v/6-8A led akku, vagy vmi dedikalt tap - szerintem.
-
atok666
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Popec gep. Mekkora?
Atok
-
atok666
őstag
Nem egy olcso hobbi ez sem
. Az egy akku keves lesz szerintem, inkabb 2, de meg inkabb 3 kellene (btw. miert nem 3s akkut veszel?). Faragni ugy tudnal belole, ha pl. nem brandelt toltot meg akkukat veszel melle (50-60euro korul kapsz teljesen hasznalhato 2 (akar 6s) akkut tolteni tudo kinai toltoket). A szerszamkeszleten viszont ne sporolj.Mar emlitettem is, nezdd meg esetleg az arrma markat (a rajmodel is forgalmazza), talan kicsit mersekeltebb az ara, mint a Traxxasnak.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Arrma senton? Vagy az gaz?
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztan Lipo zsakban tarolom.