Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
ADAM1337 #3097 üzenetére
Képeken látszik is, hogy max a műanyagok vízállóak rajta
Bár lehet ki van öntve a szabályzó /vevő /mindenes elektronika műgyantával, de lenne egy fogadásom rá, hogy nem törtek magukat ilyesmivel.
Illetve az én véleményem, hogy nincs vízálló autó. Nem is megyek nedvesség közelébe velük. Jött hozzám olyan savage xs (130e Ft os autó újonnan), ami hibába vízálló, amikor szedtem ki belőle a csavarokat - úgy, hogy már több mint 1 hónapja nálam volt és nyári melegben játszottam vele -, még nedvesek voltak és rozsdásak... Amiben van fém, annak nem való a víz. Aki komolyan veszi ezt a mókát és mégis megy dagonyázni, az játék után apróra szedi az autot és áttörli, van aki ilyen játék után csapágyat is cserél. Persze azok drágább autók, de na, ez a módja sztem. Mivel én ehhez lusta vagyok inkább nem vizezem össze
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest