Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
motoflug
üzenetére
This item does not ship to Hungary.
Az A959 alapból is tud driftelni poros részen. Az első hajtást is le kell kötni drifthez mert oda ugye csak hátsó illik. A 9115 ami az első linkben szerepelt az csak hátul hajt,és annak szabvány 12 es kerék hatszöge van,bármilyen 1/10 modell autó kereke felmegy. A többinek meg az ég tudja mi a kerék rögzítése. Azért kéne rendes modell autót venni mert ott vannak szabványok tudni mi mihez passzol.
A Kínai autókhoz Kínából lesz alkatrész ami rossz esetben 3 hét. Én is annyit vártam egy motorra mikor elfüstöltem a fűben. Egy szabvány 1/10 autóhoz 2 napn belül van nagyjából bármi ha nem kuriózum. A 9115-16 megy 3S lipo aksival,próbáltam is elég durva volt.
Vegyél nagyobb hátizsákot,férjen bele egy rendes autó. Én sem akartam sokat költeni erre,azért vettem először a 9116-ot,de rájöttem,hogy nem jó semmire. Neki mentem a rendes autóm kerekének véletlenül, egy lengővilla meg teleszkóp minusz. 3 hét pihi. Összeraktam, 3 nap múlva elfüstöltem a motort 3 hét pihi.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Autós topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest