Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #2687 üzenetére
Kösz!
Taranison láttam helis beállításokat, opentx university-t most lesem helivel kapcsolatban, repcsis, raceres aggyal elsőre bonyolultnak tűnik.... másodikra is, de majd jön a fény az alagútban.
Ezeket találtam:
1
2A heli meg ez.
50$ volt VIP2-től gondoltam annyit megérhet, ha el is csípik, legalább látok egyet összerakva.
Ha lebegés megyeget és kibírom vele idén, szimulátorral áthúzom jövö évig, akkor ha lezúzom és beleszeretek veszek egy jobb klónt ami nem ropiból van.
Racer az első, de az orientációt nagyban feljelszti egy 3D heli szvsz.Milyen szimulátor ajánlott? Realflight G4 és Phoenix akad itt a közelben, de most nézem az AccuRC-t is nyomatják a helisek és a Heli-X-et.
Lebegést mivel érdemes gyakorolni, vagy bármelyik megteszi?
Időm lesz rá, mert biztos megsarcolják, akkor meg augusztus is lesz mire ideér.(köszönet a királyi postának)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gerner1
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest