Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
szacsee #2644 üzenetére
fogházag beállításnál arra figyelj, hogy körbe nézd meg, legszűkebb helyen legyen egy minimális (sosem pontosan központos, lesz eltérés)
kalibráció mindig kell (gomb nélkülinél, pl castle full gázt húzva kell bekapcsolni, de ilyen ritka), legtöbb szenzoros cuccnál lehet kártyával fordítani irányt
többi okés sztem
annyi hogy kalibráció legyen az első azt is bakon vagy össze sem rakva, mert elszaladhat az autókb sztem ennyit amit kell, többi majd adja magát
scte 3.0? sztem tök elég lehet egy használt 2.0, nekem vt egy tank, minden tud meg többet ami bohóckodni kell, mivel kint a 3.0 tuti ára is jó lehet már, alkatrész meg nagyja 3.0 valszeg meg amúgy is évekig van még támogatás losi éknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- PC Game Pass
- iPhone topik
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest