- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
válasz
Peaceliker #2551 üzenetére
Köszi, megpróbálom az o gyűrű cserét. Tudom hogy belépőszint de annyi videó van róla yt-on, hogy egy méteres magas ugrások is símán kibír, hogy azt gondoltam kis hepehupa nem árt neki, de valszeg az extrém hideg azért bekeményített neki. Azt biztos hogy nem mentem neki semminek nem bukfenceltem vele, így a teló rúd biztos nincs el görbülve. Na mindegy akkor veszek új gyűrűket.
Szerinted jobb ha rc autókhoz való gyűrűket rendelek, vagy elég hogyha bemegyek egy tömítéstechnikai üzletbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple Watch
- Gigabyte alaplap topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest