- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sesshou #1179 üzenetére
Szia
Én HobbyKing-ről szoktam, ott van a legnagyobb választék, illetve nem utolsó sorban a legjobb árak is. Úgy vélem hogy HK-n is megtalálod a neked való dolgokat. A lényeg hogy a Holland raktárból kell rendelni, és úgy itt van pár nap alatt. Én legutóbb akksikat meg lipo safe bag-et, meg pár kis kacatot rendeltem, GLS-el jött, és itt volt 4 nap alatt. Ja és a szállítás 11.35$ volt ha jól emlékszek.
Turnigy meg Zippy akksik jók nagyon. Én Phantomba használok Turnigy-t meg gyárit is, és ugyanannyit tudok vele repülni. Minimum 25C-s akksit vegyél, ez olyan 10 EUR környéke ha 2.2Ah veszel. Ahogy közeledünk egyre jobban karácsony fele, úgy fog nőni a szállítási idő. Szóval most ezért is érdemes HK Holland raktárból rendelni cuccokat.
Hogyha megadsz egy pontos árat hogy meddig lehet elmenni, akkor többet tudunk mondani hogy miből mit vegyél.
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1179 üzenetére
Inkább for fun, bár a for fan is jó
Ha nem egyszerre rendeled a cuccokat akkor jobb lesz a banggood, majdnem ugyanolyan árak, mint hk, de nincs postaköltség és 25usd felett adnak követési számot is. Most éppen 8%-os kupon van a játékok is hobbi kategóriában, szóval mindenre ami Neked kell. Egyedül az akksikat kellene majd HK-ról, mert van holland raktáruk és onnan nem hajóznak az akksik 5 hétig, mint kínából.
Az se rossz amit linkeltél, de ha megtetszik akkor úgyis már kamerát akarsz rá tenni meg még kitudja mit, úgyhogy érdemes inkább erősebb és kicsit drágább dolgokat venni.
Váz: [link1] [link2]
Motorok: [link]
Szabályzó: [link 25A vagy 30A]
Vezérlő: Ez olcsóbb ebay-en [link]
Propeller: [link]Szabályzóbó és motorból jó ha van plusz egy darab, propellerből plusz egy garnitúra.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest