Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
Szerintem az ilyen mousefix meg hasonlókra semmi szükség, könnyen meglehet, hogy ezek kavarnak be. Windowsban kapcsold ki a gyorsítást, érzékenységet állítsd középre, így tisztán az egérből érkező jeleket dolgozza fel a rendszer (természetesen a razer driver beállításai így is érvényesülnek).
Egér tisztítása: kívülről jól kicsavart nedves rongy, esetleg alkoholba mártott vatta, belülről meg sűrített levegő, ha nem akarod szétszedni. Lehet bele WD40-et is fújni - ezt több helyen ajánlották.
Egérpad: szövetpadot és vanishel tisztítom, évente 2x, de tiszta víz is megteszi, ha nem nagyon koszos, merev pad meg (mosószeres)víz.Persze könnyen meglehet, hogy nem ez a legjobb módszer, én így csinálom.
-
pilsner
aktív tag
válasz
viperbiker
üzenetére
Egy próbát megér, nem? Tönkre nem megy a művelettől, ha meg már úgyis a halálán van, akkor meg szétszedhetnéd, hátha gyógyítható.
-
pilsner
aktív tag
válasz
viperbiker
üzenetére
Olvastam valahol, hogy a görgő mellé kell befújni WD40-et, és meggyógyul. Valószínűleg a sok kosz miatt akadt el a görgő.
-
pilsner
aktív tag
-
pilsner
aktív tag
válasz
HunChaos
üzenetére
Mantis vagy Goliatus a Razertől, ha a márkánál szeretnél maradni. Goliatusból van különböző méret. Mindkettő szövetpad, kényelmes, gyors, pontos, lassan kopik (az én Mantisom több mint 5 éves, és köszöni szépen, jól van, hibátlan állapotban, nem is kellene más).
Tulajdonképpen szövetpadokból nagy a választék, ki mire esküszik. -
pilsner
aktív tag
Néhány gondolat a teflontalpakkal kapcsolatban: a régi CH-m 5 évig húzta, sose cseréltem rajta talpakat, igaz csak szövetpadon használtam. Most kaptam Revoltec skatezt ajándékba, felragasztottam a DA aljára, és sokkal rosszabb, mint a gyári talpak. Szóval szövetpadon a legjobb a gyári talp, és még cserélni sem kell.
-
pilsner
aktív tag
válasz
pEEpEE1019
üzenetére
Szia!
Nekem volt mindkettő, CH-t váltottam DA-ra (mert a CH 5 év után kiszolgált). Hogy melyiket érdemes megvenni az attól függ, hogy melyiknek kényelmesebb a fogása számodra, az én olvasatomban ez a válasz. A CH-t imádtam, nem akartam lecserélni semmire, számomra az volt a tökéletes egér funkcióiban, mind ergonómiailag. Általánosságban igaz, hogy a lézeres egerek inkább a nagy érzékenységen játszóknak ajánlottak, míg az optikai szenzorral szereltek az alacsony érzékenység híveinek lehetnek jobb választás. Én alacsony érzékenységgel játszottam, mégis, a CH nekem bevált, de azt meg kell vallanom, hogy a DA ebben a tekintetben jobb, egyszerűen nem lehet annyira megrántani, hogy megakadjon. Számomra "érdekes" a DA fogása, bár a formája sokkal inkább tenyérbarát, de ez személyes ízlés kérdése, én nagyon furcsán szoktam megragadni az egereket. A CH-nak több gombja van, keveslem a DA oldalsó két gombját, még egy jól jönne valahova, de a szövet burkolt kábele nagyon jó.
Száz szónak is egy a vége: azt érdemesebb megvenni, amelyik jobban megfelel a te saját igényeidnek. Rosszul járni nem nagyon fogsz egyikkel sem.u.i.: Az egérpadokat is érdemes megvizsgálni hozzájuk.
-
pilsner
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
szerintem mindegy, ahogy sikerül...
-
pilsner
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
hát ja, az nem volt túl felhasználóbarát, de szerencsére nem kellett sokszor végigmenni rajta, kivéve, ha egymás után többször sem sikerült
-
pilsner
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
1,) - én ráragasztottam a régi CH-m talpait pluszba, mert olvastam, hogy domború az egér alja, de nem tűnt fel, hogy húzná a hasát a saját talpain se. és igen, gyárilag is teflon van rajta.
2,) - semmi sem kötelező, de nem nehéz. le lehet szedni a gyártó oldaláról mind a drivert, mind a firmware updatert, nem olyan macerás, mint régen volt pl. a CH esetében.
3,) - azt hiszem az infra nem nagyon válogatós felületekben -
pilsner
aktív tag
új DA balkezeseknek [link]
-
pilsner
aktív tag
kicseréltettem a problémás g500-at egy DA v2-re. elég tehén az én kezemnek, nem vagyok hozzászokva, a finom korrigálások ujjbeggyel még nehezen mennek, de! ez egy csoda, iszonyat pontos, halál precíz, röhögve bírja a rángatásaimat alacsony érzékenységen, a célkereszt a gondolat erejével pozicionálható! szerencsére nem húzza a hasát a mantis speeden, vagy csak nem veszem észre. pár órája van meg csak, sokat kell még szoknom ezt a formát, de a pontosságával maradéktalanul elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- Asus Geforce 4 Ti 4400 128mb
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest