Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Nos én azóta legariztattam a rágcsálót, az újhoz pedig csak a gyári cdről tettem fel a drivert és a firmware-t. Az 1.21 firmware-t nem ajánlom senkinek, bár volt olyan, akinek probléma nélkül felment. Sajnos elég sok embernél azonban kinyírja az egeret, s mivel nem tudod a szerencsétlent resetelni, ezért buktad. Az általad bemásolt infók teljesen helytállók:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Ezeket sajnos én is a saját bőrömön tapasztalhattam meg. Nálam ráadásul nem is kellett profilt váltogatni meg ilyesmi, az 1.21 firmware magától elcseszte az egészet. Az 1.05 driverrel mindenféle állítgatással együtt sem volt bajom, de a firmware nagyon rizikós, azt tényleg nem ajánlom senkinek.
Hihetetlen, hogy képtelenek Razereknél normális szoftverek összekalapálására. Amúgy mindezek mellett tényleg csak szuperlatívuszokban beszélhetek az egérről. Vettem rá hyperglide-okat, és van hozzá egy Razer Mantis Speed Mat és egy Razer Armadillo kábel-tartó, hát mit ne mondjak, egy élmény vele a PC használat. Idáig 1.1A-t használtam már jópár éve, s a különbség valami eszméletlen. MX-eket is próbáltam már, de nekem azok nem álltak kézre, pedig nem csak 1-2 óráig volt szerencsém hozzájuk. DA-nál az első percben olyan érzésem volt, mintha már időtlen idők óta ezt használnám. A gyűrűsujj elhelyezése nálam nem volt probléma, ez nagyon egyéntől függő lehet.
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a DeathAdder-t, én Counter-Strike 1.6-ban és StarCraft: BroodWar-ban teszteltem rengeteget, s tényleg nagyon sokat számít egy jó egér. Az egyetlen negatívum a szoftverek gyengesége, de remélhetőleg hamarosan kijön egy épkézláb driver és firmware páros, addig pedig én maradok a gyári cd-n lévő cuccok mellett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 26
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs