Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah tegnap este elég sokat jáccottam vele, nagyon tetszett.Éreztem hogy olyanokat lőttem vele amiket ch-val nem.Meglepő volt h fáradt voltam eléggé és éreztem is magamon h nem fog menni a játék de ennek ellenére olyanokat lőttem h sokszor csak néztem h ezt meg hogyan(zsinórban négy fejes pl).. ez nem azért van mert olyan hűdejó optikája van hanem a formája miatt.Már régóta megfogant bennem hogy az egér formájának nagyobb hatása van a teljesítményre mint az optikának, de most erről meg is bizonyosodtam.
Viszont... annyira azért mégsem perfekt a dolog... az én kezem valszeg nagyobb az átlagnál ezért az újjaim lelógnak picit az egérről elöl, ehez azonban hozzá lehet szokni.Ami viszont zavaróbb hogy a kis és gyűrűs újjam nincs megtámasztva rendesen oldalról, ezért azok szinte végíg be vannak feszítve, úgy tartom az egeret oldalsó mozgásoknál.Ez egy idő után fárasztja az újjaimat.Ha kicsit púposabb lenne az egér meg hosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Battlefield 6
- EAFC 26
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Előrehozta a Capcom a Pragmata megjelenését
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest