- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
NAS-on agyalok még mindig. Olyan kérdésem van, hogyha NAS-t csinálok, mellette ugyan azt a hardvert tudom még használni printservernek is?
-
cellpeti
nagyúr
NAS-t mindenképp akarok, meg most elkezdtem törpölni egy VPN szerveren is.
Pi-s VPN szerver lehet olyan jó, mint pl. egy MikroTik-es?
-
cellpeti
nagyúr
no! Az első meg is van Egy NAS nem jönne rosszul. Érdemes megvenni a 8GB-os változatot, vagy elég hozzá a 4GB is?
-
cellpeti
nagyúr
oké, rendben!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Nagyon érdekel a Raspberry, de nincs ötletem miket lehetne vele megvalósítani
-
cellpeti
nagyúr
válasz
MaCS_70 #23662 üzenetére
Milyen bitrátájú filmet: Full HD film a teteje a dolgoknak.
Hányan szeretnétek egyszerre nézni: Maxium 2 TV menne róla.
Mekkora lenne az FTP-forgalom: hát automatizálni szeretném az adatok felmásolását 1 gépről mindenképp
mi jut még eszedbe: majd ha belemerülök, hogy mire képes a masina, akkor biztos lesz még ötlet. Kezdésnek ennyi lenne.De most azon agyalok, hogy nem járnék-e jobban egy NAS-val. Abból a szempontból nem, h ez a zsebembe is elfér
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Rapsberry Pi 3-an gondolkodom. Amire kellene: FTP szerver, Media szerver, nyomtató szerver és még majd ami eszembe jut.
Ezekre elég lenne?
-
cellpeti
nagyúr
egyre jobban agyalok egy Pi2-esen. Linuxval futtatnám. Tudtok ajánlani külföldi fórumot, ahol tudnék róla még olvasgatni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
sanchomuzax #6286 üzenetére
a helyzet, hogy én most ebből semmit nem értettem. életembe nem volt ilyen gépem, fogalmam sincs hogyan kell összerakni, illetve milyen uton módon telepíthető rá bármi is. Illetve nem tudok angolul
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Egy ilyen gép beállítható nyomtató szervernek?2 nyomtatót szeretnék rákötni, de úgy, hogy a többi gépen mind Windows fut és azok bármikor tudjanak nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 4790K - Radeon R9 290 a Gamer PC
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RTX 5060 / A620M / 16 vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB+1TB M.2 SSD/ Win 11
- Gaming PC eladó-i7-9700K / Nvidia GeForce gtx 1660 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest