- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Ma rendelem meg a Pi 3-at, mivel járnék jobban, a hozzá való hűtőborda kitt-tel vagy az alu házzal amit korábban linkelt valaki ami hozzárék a chip-ekhez?
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27209 üzenetére
Ezt értem és igazad is van, de egyrészt a Pi1 7 éves, meg amíg ment addig is voltak vele gondok, akadozott a film, stb. az már hardveresen gyenge ehhez a feladathoz. A Pi2 is használt és úgy kaptam meg, hogy valami nem jó vele mert sokszor kifagy bármit csinálnak vele, de ha kell megkapom ingyen és játszak vele, hozzáteszem a 2-est még egyszer sem sikerült életre lehelni, max a szívárnyvány színű képernyőig eljutni!
AZ 1-el mindent ugyanúgy csináltam ahogy legelőször és ahogy 2 hónapig ment gond nélkül!
Szerintem egyszerűen csak bekakkantott mindkettő....
-
RazoR
veterán
A Pi2 dobozába belemegy a Pi 3?
-
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27199 üzenetére
Tudom, hogy más kell az 1-hez és a 2-höz! Ezt szedtem le (bekeretezett) a 2-re és mégis megáll a bootnál!
Etcher-el raktam fel, de próbáltam Rufus-al is és Win32 Disk Managerrel is de semmi, van hogy el sem jut a boot-ig, képet sem ad a Pi2! Olvastam official fórumon, hogy lehet a tápegység haldoklik? Eredeti 5V 2,1A-es táp. -
RazoR
veterán
Siasztok!
Van egy Pi 1 és 2-őm, eddig az 1-et használtam, RasPlex ment rajta kb 2 hónapig gond nélkül, majd tegnap egyszer csak leállt. Újraindításnál csak világit egy led pirosan! Mi lehet a gond? A 2-re is megpróbáltam rárakni, de az meg bootnál megáll egy szívárványszínű képnél és onnan sehova! Próbáltam több SD kártyával is de semmi! Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Mac mini (2023 with M2)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged