- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Két dologban kérném a segítségeteket, sajnos magamtól nem jutok előrébb.
Volt egy működő rendszerem sd kártyán, és a nagy kapkodásban nem volt annyi eszem, hogy a raspi-configban állítsam át a boot priorityt, és mivel nem volt itthon másik sd, ezért miután aomei backupperrel lementettem az sd tartalmát arra írtam ki a boot sorrendet váltó imaget. Ez sajnos hiba volt, mert a lementett backupot visszaállítva már nem bootol be a pi az sd kártyáról, fekete háttér, villogó kurzornál elakad. Új raspbiant írva az sd-re természetesen hibátlanul bootol, de az érdekelne, hogy van e remény a lementett rendszert valahogy életre kelteni? Hol kezdjem?
A másik: etcherrel, win32diskimagerrel vagy a raspi imagerrel lehetne raspbian imaget egyből ssdre írni? Mindhárommal megpróbáltam, lefut az írás de verifynál mindegyik hibát dob, attól tartok az ssdnek lehet valami baja, de egyelőre fingom sincs azt mivel tudnám kideríteni. Köszi a segítséget előre is! -
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok, openelec-kel szeretném a Pi-t bluetooth "hangszóróként" használni. Odáig eljutottam, hogy openelec settingsben aktiváltam a bluetooth modult, párosítottam is a telefonommal, a telefon küldi is rá a zenét, de fogalmam sincs hol tudom megszólaltatni a kodin belül. Egyáltalán megoldható ez? Spotify miatt volna jó.
Köszi! -
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Tv Headandet Pi-n (3) vagy Syno NASon (DS212) érdemesebb futtatni?
-
Ranger^41
aktív tag
-
Ranger^41
aktív tag
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
azbest #20697 üzenetére
Ilyen a töltő: http://mhb.maxell.eu/hu/products/high-powered-usb-wall-charger-876.aspx
Kábel: http://de.isy-online.eu/products/kabel/usb-reiselader-3.html?col=7&cHash=7469c53ebad5d84b583be9d46aec8b7b
Töltőnek specifikáció alapján jónak kell lennie... -
Ranger^41
aktív tag
válasz
DrojDtroll #20686 üzenetére
most vettem. tudom tesztelni valahogy?
Ha villan a piros led, kialszik pár mp-re, az áramkimaradást jelent? -
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Mi a jelenlegi ajánlott táp és microsd PI3.hoz? nem ragaszkodom a gyári táphoz, olcsóbb alternatíva is jöhet
Köszi! -
Ranger^41
aktív tag
válasz
azbest #19501 üzenetére
Mygicara rakeresve láttam hogy mas forumon mar beszélgettél errol ott azt olvastam hogy dvb-c-n az sd adások mpeg2ben jönnek. Ezek szerint ha a telekomos kábelen jönne digitális adás akkor az mpeg2 tuneres tvmnek is kéne találnia csatornát? Eddig az analog adás "csak ugy jött" es azért kéne ct tuner, hogy megnézhessem hogy a digitális adás is csak úgy jön e rajta... Ha meg nem akkor a t résszel mindigtv lenne. De ha az, hogy a tv nem talal csatornat azt jelenti, hogy nincs digitalis adás, akkor bőven elég lenne egy kiciocco t tuner.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Ahogy latm dvb-t tunerbol elég sok kompatibilis létezik, de mi a helyzet a hibrid c/t tunerekkel? Van valami ajánlott olcsó ebay/ali forrásból beszerezhető? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest