- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Piedon #24215 üzenetére
Megcsinaltam a mérést. (tápnelkul )
http://i.imgur.com/23qWuWq.jpg a keretek jelzik hogy epp hogy volt a multimeter -
embe
nagyúr
válasz
Piedon #20384 üzenetére
Azt mondja telepíteni sem tudta. Azért így már más. A Kodi böngészőjében próbálta, de nem sikerült.
Windows alól is csak az IE böngészőből lehet megnyitni. Tudtommal.
Most vagy innen tudná nézni a kamerákat, vagy Windows alól az IWMS-4200 progival.
De ahogy most keresgéltem találtam Linuxos verziót ebből a programból.Pl. ez az Ubuntu Mate egy linuxos rendszer? Utána olvastam, látom hogy ugyanúgy kell telepíteni mint a Kodi-t, vagyis a win32diskimager-rel. Van valami buktatója a telepítésnek? vagyis a microsd elkészítésének?
szerk: dugesz77 : Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged