- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
A htop allapot teljesen egeszsegesnek tunik.
Alapertelmezesben a swappiness 60-on van (mint atlagos desktop rendszernel). Kb 2/3 - 3/4 telitettsegnel kezdi el a rendszer a lapozofajlt hasznalni. Szerintem olyan nincs hogy tele van a memoria es a lapozofajl nincs hasznalatban. (csak ha swappiness nagyon kicsire van allitva)
Tudnal csinalni kepernyofotot amikor elfogy a memoria? Szerintem nem az lesz a ludas.
Van egy angol leiras, de meg kell hogy mondjam, nekem is kicsit magas hogy mikor lapoz mert elegge dinamikusan van meghatarozva. Link
"So, if the system's distress value is low and swappiness is set to 60, the system will not swap process memory until 80% of the total RAM in the system is allocated" -
cog777
senior tag
-
wassermann
Topikgazda
A hűtőborda ízlés és pénztárca kérdése:
1. .Alapesetben, borda nélkül is megvédi magát, mert legfeljebb visszavesz a CPU a tempóból.
2. Ha nyitva tudod hagyni, pl. TV mögött van, akkor ház nélkül egy filéres, "billenyűzet gombnyi" méretű borda is elég.
3. Ha viszont folyamatos csúcsra járatás mellett védeni akarod, jó a teljes fém ház vagy mindent betakaró borda.Nem villanykörte! :-) néhány Wattról van csak szó:
-
zenwalk
senior tag
Szia
Én torrent, stream külső hálóra(plex) + kodira használom. Van amikor ez a három egyszerre megy, de nem szokott probléma lenni. Nagyon melegszik, a jelenlegi ventis hűtőborda nélkül pár perc alatt elérte a ~80 fokot amikor intenzívebben használtam, de mióta megvan a ventis hűtőborda, nincs ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Subaru topik
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest