Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
En teszt erejeig felraktam Zoneminder. Celeron-os pc-re ment fel de nem nagyon volt gyors. Szerintem raspira felrakni nem tul jo otlet, illetve meg kene nezni mennyire megy floppul, de nem raknam ra a fejemet.
Motion
Ez a kulcsszo.
En mindenhova raknek raspit, motion-nel, illetve VPN-t. Mivel a vegpontokon mobilnet van csak, ezert nekik kellene vpn-nel egy altalam fix IPvel rendelkezo gepre es onnan athuzni pl archivalas celjabol az anyagot.
-
steveetm
őstag
Persze ahhoz ami szeretnél már ez is overkill, szóval nyugodtan lehet menni lefele.
rPi-hez képest biztos nem ütközöl korlátba, szerintem teljesen baráti ára van, csak memóriát kell venni hozzá, illetve igény szerint tápot venni vagy gányolni, dc táp sem esélytelen, ha találsz olyan modellt olcsón.
Fogyasztásban is egy használt dzsunka pc alatt leszel, cserébe tulajdonképpen bármit megcsinálhatsz vele, biztos nem ütközöl korlátokba. Modelltől függően még USB3-ad is lesz.
Legproblémásabb része talán házat fabrikálni hozzá, de abszolút nincsenek elszállt méretei.És ha már ez, akkor akár a rögzítés is mehetne helyileg is, igény szerint. Persze boot sd/usb akármiről és távoli rögzítés sem probléma.
Egyébként Synology NAS-t mondanám én is, de ott elég erős kontra, hogy kamerákhoz a NAS-on felül kölön licencet kell venni
Az már biztos nem a baráti árkategória.Üdv.: steveetm
-
tvamos
nagyúr
Synology NAS-ok tudnak USB-n webkamerat, IP kamerat kezelni, sot, talan az uj firmware meg usb-s GSM modemet is kezel... de mar ez sem ipari cucc.
Hasznalt PC? Ennyire arerzekeny a projekt?
Akkor lehet jobb olyen usb routert keresni, ami moddolt firmware-rel tud webcam-t kezelni, az eleg stabil tud lenni. Bar bevallom, meg nem probaltam elesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az már biztos nem a baráti árkategória.
wassermann