Hirdetés
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #691 üzenetére
villám csapott bele a wan porton keresztül, ezért használhatatlan routerként
(egyszer a kábeltévé zsinórján keresztül bevágott a villám, elsütve a kábelnet modemet, azon át meg a wan-portot a routeren és egy tvtuneren át a gépem igen kellemes részét: a tunert, a tápot meg az integrált háló és hangkártyát - a hálózat a routeren át jött ki, a hangra meg a tuner volt rádugva)
(egyébként egy tplink wr-741nd)vamzi: és vajon meg is tudja nekem munkálni ilyen formán, ahogy szeretném? (mármint lemarni a szélének a kb. fele vastagságát)
azt néztem, hogy a routereben jelenleg egyetlen dróttal van a nyákhoz forrasztva, azt terveztem leforrasztani a nyákról és a wifi dongle antennája helyére odaforrasztani. szerinted nem éri meg? mert így jobban ki lehet használni a helyet a hátlapon, ha már úgyis ott van az az antennra rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest