- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
wassermann #5614 üzenetére
Köszi, ez így nagyjáról rendben, és én is így terveztem, csak az a gondom, hogy nem találok konkrét megoldást füstérzékelőre... mármint valamilyen kis PCB-n lévő kis érzékelőre gondolok, némi elektronikával, és csatlakoztatási lehetőséggel, tehát nem csak magára az adott érzékelő alkatrészre, de nem is feltétlenül egy kész, dobozba épített, riasztós termékre. De lehet ez utóbbi lesz a megoldás, csak nem tudom, mennyire vezérelhető központilag, ha nem így lett tervezve.
Csak példaképp, mozgásérzékelőkből ilyesmikre gondoltam: [link] Ezt konkrétan próbáltam is egy raspberryvel, működik.
Gondolnám, füstérzékelőből is van hasonló kiépítésben, de nem találok. CO vagy gáz érzékelő még rendben, azokra vannak megoldások: [link], [link]
Esetleg az MQ-2 gáz szenzor, érzékel füstöt is, de ez sem optikai: [link] [link]
No meg jó lenne digitálisan megoldani / küszöbértéket figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest