Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
zsolt_64
üzenetére
Azért nem szabad ezt így "de faktó" kijelenteni. Teljesen más ha egy Desktop rendszeren keresztül próbálkozol(Elindítod kedvenc böngésződet, és abban megnyitod a YouTube oldalát, majd rákattintasz az egyik videóra), és megint más ha egy célrendszeren keresztül. (pl. csak a Kodi fut rajt).
Míg az egyik esetben csak egy 2D desktop-ot biztosító grafikus felületen keresztül kell kell átpasszírozni a kiszámolt pixeleket(a böngészőn belül sincs HW-es gyorsítás, mindent a CPU végez izomból), addig egy célprogram képes a HW dekódert felhasználva, közvetlen a videómemóriába másolni a képet.A Desktop-on csak kezdik támogatni a GPU gyorsítást.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
zsolt_64
üzenetére
Nekem kodi alatt csak a 4k röcög de az is csak azért mert pi3 a vas alatta, youtube, filmek a nasról lejátszva full hd-ben, tökéletesen mennek.anno megvettem a kodekpakkot én is. Asztali környezetben meg nem is használnám mivel thinkpad t470 kiszolgál engem amire kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- PC Architech NOVA Gamer PC
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann