Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

válasz quigon #41358 üzenetére

Nem, azt nem mondom hogy felejtős, hisz végső soron szinte bármi megvalósítható egy Pi-vel is, voltaképp elsődlegesen ez egy fejlesztői eszköz.
    Inkább arra céloztam, hogy én nem törném magam rajta, ha egy régi telefon/tablet 0 utánajárással, ingyen megoldja out-of-the-box.

Amúgy amellett, hogy adott egy már létező megoldás, kísérletezési célból gyakran próbálom ki Pi-vel is, pusztán szórakozásból/kíváncsiságból.
    Pl. kipróbáltam a Pi-t médialejátszóként is. Működött, de az Android TV rendszeremet nem cserélném le rá. Stabilabb, kényelmesebb, direkt erre a célra van tervezve, ráadásul adott a BT-s távirányító (ráadásul a tévém saját BT-s távirányítójával is tudok kezelni = 2 eszköz, 1 távirányító). Röccenésmentesen megy a 4K, HDR, van HBO Go/Netflix DRM kulcs, stb-stb.

Ne értsd félre, semmiképp se beszélnélek le róla, sőt, ha belevágsz, érdekelne hogy mire jutottál. Én csak arra céloztam, hogy ha nem a kísérletezés az elsődleges, én ezt alkalmasabb eszközzel oldanám meg a mindennapokra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés