- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem az én kódom, átírni meg nem akarom. Egy viszonylag régi web app, amit 1000 éve használtam, kb. azóta nem is frissült, de most épp arra lenne szükségem. A saját webes motyóim 7.x komptibilisek (már egyre kevesebb ugyan, egyre kevésbé használok php-t, hanem szinte mindenre C#-ot). Nem is használnám a végtelenségig, de most pár hónapra kellene.
Azt hittem, ez kb. csak annyi lesz, hogy az apache configban nyitok egy új virtualhostot (amiből jelenleg is több van, phpMyAdmin, SQLite admin, stb.), megmondom neki, hogy "figyelj virtualhost, te most innen fogod a php5-öt használni". De nem... Dockert nem ismerem (kb. tudom mi az, de sose használtam), és nem éles helyzetben, 0 rutinnal, tapasztalattal terveztem nekiesni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest