- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdock1981
tag
válasz
pube111 #33179 üzenetére
Évek óta torrentezem pc-n illetve laptopon, igaz nem 7/24-ben, de sokat ment, viszont az elmúlt félévben 7/24-ben és az 500-as 2.5-ös hdd-nek semmi baja közel 1000-nap üzemidővel. A kamera rendszerben 3.5-ös 1TB 7200-es sima Toshiba van, másfél éve megy 7/24-ben, köszöni jól van. Karácsony óta használom a Pi-t, pár hete raktam bele egy másik 3.5-ös 1TB 7200-es sima Toshibát, kb 300 nap üzemidővel. Szvsz a hdd-nek pont bírnia kellene ezt a felhasználást.
Egyébként pont erre a toshibára 2 év gari van. Ha két év után kipurcan és vennem kell 12 ropiért másikat, ám legyen. A fontos adataimat meg szinkronizálja a Mega. -
válasz
pube111 #33179 üzenetére
Azért a 2.5"-os winyók szokták bírni a nyúzást, nekem pl a szerverként használt eeePC-ben évek óta pörög egy 500gb-os példány.
A winyóval a fogyasztás a fő bajom, pláne, ha 7/24 megy. nincs 230V, napelem, ólomakksi és sokszor felhős idő van.
Az utolsó percben élő rendszerkép nem fontos, lévén elég statikus a berendezkedés: egyszer beállítom, feltelepítem, utána szépen töltögeti a kamera képeit a gdrive-omra/ad konfigurálási lehetőséget a kamerához. Max a biztonsági frissítések miatt jó, ha az aktuális rendszerkép töltődik be a backupból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Konteó topic
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged