- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
1. Ezt tudtam. És?
2. Van, képzeld androidnak hívják, de sima linuxot is rá lehet eröltetni, csak valahogy az érintőképernyővel kényelmetlen lesz az egeres rendszer használata
3. De rájöttem, még jó pár évvel ezelőtt (ezért vicc kínaizni).
4. óóó ha allwinner a10-es lenne benne de jó lenne(hiszen sokkal erősebb). Hanem inkább beleraktak egy évekkel ezelőtt kifutott ősrégi, harmatgyenge brodcom chipet.
5. teljesen mindegy, melyik codec ugyan az történt Azt hitték fizetni kell érte de nem, így berakták, nincs semmi extra támogatást, ezt telefonoknál alapból tudják.
6. hasonló: armv6 architektúra 600-900 mhz-s orajelű sávban. A példás telefon pl szintén broadcom chippel készült, nyilván nem ugyanazzal, hiszen egy telefonba nem árt ha a SOC-on van egy 3g, és wifi részleg isTavaly én is nagyon rákészültem a pi-re, de látva azt a szerencsétlenkedést a gyártással (megjelenés után sok hónappal lehet végre 1 hónapon belüli szállítással venni), és a végleges árat, így inkább halasztok, várok valami mást.
De majd a via apc ha végre nem lesz hiány belőle, ami bár drágább(de többet is nyújt), de legalább majdnem annyiért árulják amennyiért akarták (50 dollár+ 6 dollár szállítás),
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest