Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
a config.txt-ben, ugye? máris csinálom. és ennyi?
szerkesztés:
és @azbestIgen és kösz. Így megy.
Küldenek leírást, de mindegy, hogy angolul vagy hottentottául, mert számomra csak annyi derült ki, hogy a sok nulla helyett írjam be a kulcsot. Mivel mind a négy kodeknél, sőt, végig ott van a #, nekem, mint ehhez nem értőnek, fel sem tűnt, hogy az valamit jelenthet és ilyen szinten is bele kell avatkozni. Ennyi.A lényeg, hogy most megy és sokat segítettetek ebben nekem, amit nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 2060 , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest