- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Igen, ezen a Voda modem/router-en is bekapcsolva hagytam a tűzfalat, meg az ASUS router-en is. Gondolom a kockáé felesleges. Viszont, ha kikapcsoltam, akkor sem lett nyitott a port.
Sőt, ha már lúd, legyen kövér alapon a DHCP-nek is mennie kell rajt, mivel, ha nem megy, nincs net a mögé kötött ASUS routeren sem. (zártam már ki magam a routerből a DHCP kikapcsolásával...
)
(#25700) kbhuinfo:
Esetleg a Pine64 starterkit, vagy UDOO x86 (igaz, ez még csak preorder, de a spec alapján durva cucc lsz, lesz kraft benne rendesen) Ha meglévő technológia kell, akkor NUC.(#25704) Crvsh3R:
Raspberry Pi PowerSwich. Nem olcsó, de nem csak sima bekapcsoló gomb, annál "kicsit" komolyabb. Hátrány, hogy nem mindig kapható, drága és nem out of the box...
A hűtés nem létkérdés, elenyésző a hőtermelés, ház meg tényleg ízlés kérdése.(#25706) toth_janika:
NOOBS-zal egész jó dual - vagy többes - boot-os rendszereket lehet összehozni. Én egy Raspbian/LibreELEC kombót tettem fel egy 16GB-os kártyára. Bár inkább a LE-t használom, a Raspbian csak a móka kedvéért van. Egy másik kártyán meg egy Openmediavault NAS oprendszer van. Amelyik kell, azt teszem bele.A kis sárga villám az elégtelen tápellátásra utal. Vagy kicsi a táp, vagy túl inteligens a Pi-hez.
-
-dino--
csendes tag
`A most rádugott pendrive biztos exfat-ra van formázva? Mert a rendszer szerint (16bites)fat-ra van formázva`
Igyvan, a foton csak sima FAT os pendrive volt benne, de ExFAT al is ugyan ez a helyzet, vagyis azt sem tudom nyitni, gyakorlatilag mindegy milyen formatumu a pendrive. Latni latja a rendzer, de nem tudom megnyitni. Nem lehet, hogy valami jogosultsagal van baja?
Ami meg erdekes lehet a filekzelo latja a masik ket particiot, de azokat sem tudom megnyitni, ugyanugy, mint a pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest