- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
F1rstK1nq #23600 üzenetére
Amit írsz, az alapján pont, hogy nem része a Kodi az OSMC-nek, hanem külön telepíthető.
Ha már upgrade-elsz, akkor v17-re menjél. Hogy hogyan, azt ne tőlem kérdezd. Az említett javítás is ugye abba került bele, mármint ha abból teszed fel a legutolsó nightly vagy hasonlónak nevezett build-et.Amit írtam az upgrade-ről, az alapvetően OE/LE rendszerekre vonatkozott. Ahogy említettem az OSMC-t nem ismerem, de ha neked abban még 15-ös Kodi van (nem is értem hogyan lehet ez), akkor ezek szerint az OSMC nem gondoskodik a Kodi frissítéséről. Akárhogy is frissíted, a Kodi beállításai és az addonok amiket érdemes újrarakni. Ekkora ugrásnál úgysem fog működni a fele a régi dolgoknak.
Libreelec esetén nincs ilyen probléma, mert a rendszerrel kapod a Kodit. A fő verzió léptetés is szinkronban van. A Kodi, a Linux és egyéb dolgok mind összhangban vannak. Ezek szerint az OSMC-nél ez nem garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest