- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Köszi!
Most nézem ezt lehet programozni c#-ban is?
A gpio-ra hogyan lehet rákötni? AZ ilyen barkácsolós dolgokban nem vagyok otthon. Szóval valami gyári megoldás nincs, pl molex to usb power. Ezt már kerestem, de csak egy fajtát találtam, azt is Amerikában.
Bár szerintem a molex által táplált usb hub jobb ötlet.
A hűtőbordát azért kérdeztem, mert teljesen zárt térben lesz, nem lesz egy szem légmozgás sem és lehet, hogy a sok dolog miatt még hely se sok lesz.
Amin gondolkodom, hogy mi lenne, ha az alumínium tetőre rögzíteném, és valami hővezetővel a tetőt használnám hűtőnek? Így igaz a szerelése nehezedne, bár egyenlőre úgy tűnik nem lesz sokat zargatva, berakom a házba és kész, mehet a Tv alá vagy akárhova. Max majd veszek még egyet, ha barkácsolós kedvem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- iGO Primo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest