Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

válasz djherby #19405 üzenetére

Tetszik a Tronsmart Vega Meta/Telos is, AM s905-tel 2gb/8 vagy 16gb változatban. Viszont nem tudom milyen a márka, bár van már tőlük egy HDMI wifi display stickem, kb 1 éves és mindenről át tudom dobni a képet a régi plazmára. A Tronsmart Vega ugye egy androidos TV box - out of the box működik minden - , korlátozott képességekkel videózás terén, viszont az android megy rajta és a játékok is, továbbá 2gb ram és prémium Vidon XBMC-vel jön 80 dollárért. A pi3-at meg 0-24be be tudom ugye tenni mert keveset eszik, de jelenleg a Pi-hez még hülye vagyok.Bár azt már tudom hogy a kadenciahelyes lejátszást tudja.

Ahonnan a Pi3-at rendelném ott van egy 10 dolláros szett: ház, hűtőborda, táp és ugyanitt a Pi3 kerül 52 dollárba. Tehát a vége 63 dollár lenne ingyen postával. Fentebb linkeltem is, csak ugye az nem volt világos hogy 5/3V-os tápot küldenek hozzá meg a ház kialakÍtása. De most már kezdek megvilágosodni és rendelhetem hozzá a tápot is szettben mert "elvileg" a 3V nem okozhat neki problémát.

Ez úton is köszönöm AZBESTnek a segÍtséget! Bár még mindig nagy dilemma, és nem tudom hogy Tronsmart vagy Pi3?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés