- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
lord.lakli #17483 üzenetére
Egyelőre csak médialejátszónak használom, de egy procinak az élettartamát tekintve mindig jobb, ha klimatizálva van.
(#17492) psg5
Én is Suli Kitet vettem, de valahogy nem sikerült előkotornom az előtelepített SD kártyáról az OpenELEC-et, mindig a Raspbian-nal indult el. Amikor meg a NOOBS-szal akartam kiválasztani, hogy mivel boot-oljon, statikus IP cím kiosztással nem talált hálózatot (ez mondjuk csak nálam volt gond, mert én itthon még nem DHCP-zem), majd néhány próbálkozás után a NOOBS összeomlott. Szóval lehet, tényleg nem éri meg a kit kizárólag az előtelepített kártya miatt. És ahogy (#17503) PpenoO is mondta, a malnapc.hu által a Suli Kithez forgalmazott ház tényleg elég gagyi benyomást kelt. Mobiltelefonos szakzsargonnal élve: nyomorgatásra recseg-ropog.(#17503) PpenoO
Ezt a szép gyűjtemény írhattad volna néhány nappal korábban is, akkor lehet, hogy tőlük rendelek én is...(#17506) nlpK
El tudom képzelni, hogy el akarják kerülni a magánszemélyek (fogyasztók) általi 14 napos elállási jog gyakorlását. Bő éve volt munkahelyem számára vásároltam egy webshop-ban 5 db billentyűzetet. Csak mikor megérkeztek, vettem észre, hogy szlovák kiosztásúak, és mivel ezt apró betűkkel tüntették fel a weboldalon, elsőre nem is lehetett észrevenni. Próbáltam élni a 14 napos elállási joggal, de azt mondták, hogy mivel céges megrendelés, arra ez nem vonatkozik. Így tettünk szert 5 db vadi új billentyűzetre, amit soha nem fogunk használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest