- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
válasz
levi.hungary #1419 üzenetére
Üdv
Na királyságGond nélkül felismerte az új verzió az NFTS-es HDD-t.
Ubuntun csináltam újra a telepítést, mert a frissítést nem sikerült megoldaniTehát akinek nem működött az automount, az frissítsen!
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #1419 üzenetére
Rasbmc telepítése ubuntu alatt:
1. http://download.raspbmc.com/downloads/bin/ramdistribution/installer-testing.img.gz [link]
2. Terminal elindítod, odalépkedsz a könyvtárhoz, ahova letöltötted
3. sudo su
4. gunzip -c installer-testing.img.gz | dd of=/dev/sdX (x helyére amelyik az sd kártya, általában b)
5. Ezután egy darabig dolgozik, várd ki, majd kész.Ennek ellenére nekem nem megy még mindig, megpróbálom mégegyszer. Valakinek sikerül? Ha jól tudom a rasbmc ubuntu alapu, így az NTFS külső vinyót hátha egyből kezelné, illetve az ubuntus parancsokkal sokkal egyszerűbb lehet bármit feltelepíteni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest