Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
válasz
Gyula84
üzenetére
A schematic alapján első blikkre az 5V-ot, csak a 3V3-as LDO, az USB és a HDMI használja fel, illetve ebből állítja elő a processzor a belső feszültségeit. Ha semmi USB eszközt nem használ, akkor szerintem ennek el kell mennie még 4,5V-ról is simán.
Amúgy én is használok raspberryt külső akkuról, de én 2 sorbakötött LiPo cellát használok (6.8...8.4V feltöltöttségtől függően) és utána egy DC/DC step down kapcsolóüzemű tápegységet, ami 5V-ot csinál belőle. Gond nélkül megy így HDMI-vel és USB-s wifi adapterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann