- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapala82
csendes tag
Kérlek aki olvassa ezt ,és ismeri, valamint érti a játékot(Rapala)segítsen.Nagyon bejön,de nem tudok valamire rájönni.1 napja ismerkedtem meg vele,fogtam olyan 10-12 halat már,de minig csak akkor sikerül ha partközelben történik a kapás.Ha behajítom 90 feetre,és nem sokkal a tekerés elindítása után ,a parttól még távol ér egy kapás,akárhogy irányítom a botot és tekerem az orsót,laza marad annyi ideig a zsinór,hogy le tudjon akadni a hal.
Szóval egész messziről nem bírom kivenni a halat,mert 4 másodperccel akadása után,lemegy róla.Régen írtak ebbe a topicba tudom,de azért próba szerencse,megpróbálom...Hátha tud vki segíteni.
(Ezért is regeltem be,hogy fel tudjam tenni a kérdést)Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PR-Telecom
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V2 - origami
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest