Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nagyon sok mindenre hasznalhato, es Linux alatt rohadt kenyelmes is.
Viszont ha mar itt jarok mit erdemes Windowson erre hasznalni? Olyan erdekel ami konstans nem foszt meg ramtol ha nem hasznalom ki -
Rimuru
veterán
linuxoskent kontarkodok ide, de szerintem nem sertodsz meg.
A mai vilagban mi szukseged van ramdiskre mikor mar ssd-k eleg olcsoak?
Windows alatt nem tudom milyen lehetosegek vannak, de amit korabban lattam az olyan volt hogy a rendszer szamara eltuntette azt a mennysegu memoriat amit a ramdiskre szansz, ha nincs sok ram (mondjuk 16Gb+), szerintem hulyeseg meg tovabb csokkenteni.
A rendszerinditas/leallitas is annyival lesz lassabb minel tobb dolgot raksz bele, mert el kell menteni/vissza kell masolni a ramba az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest