Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBX
aktív tag
Otthon kipróbáltam, hogy mennyivel gyorsabb az XP sp2 ha a swap-ot letiltom.
Van 1 gb mem a gépben (xp2600,fsb166) és a rendszer egy picitt lett gyorsabb, csak annyival hogy nem swappol feleslegesen a hdd-re. Eddig ha engedélyezve volt a swap akkor FÜGGETLENÜL a szabad mem méretétől mindig minden swappolt, természetesen teljesesn feleslegesen.
Használtam egyfajta ramdisk-et, ramból adtam 300 MB-ot swapnak.
Nos, érdekes de ilyenkor nekem ha swappolni akart MINDIG 100%-osra leterhelte a procit. Tehát nem tudom mi a rosszabb: egy folyamat(ramdisc) megeszi az egész procit amikor az másnak is kellene, vagy hogy a hdd-re swappolok de akkor a proci-t csak azok eszik akiknek télleg kell.
Swap nélkül nehéz az élet ,mert ha játszani akarsz akkor azok könyörögnek a swappért.
Pl Vampire Bloodlines, úgy kihalt mint a pinty. Megnéztem és MEGETTE az egész 1 gb-os ramomat. Ezt a hatékonyságot. Persze swappal, ÖSSZESEN nem fogyasztott 600MB-nál többet (tehát használt mem+swap nem volt nagyobb 600-nál).
Érdekes dolog a swap.
Ha gyors swapfile-t akarsz akkor marad a régi trükk. Állítsd a swapfilet egy másik merevlemezreami nem egy kábelen van a rendszervinyóval (persze ez csak PATA esetén igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest