- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Bővebben: link
elvileg ez sem rossz -
ReJim
őstag
ingyenes? ott a gimp.. ingyenes van windowsra is... (egyébként linuxos)
nem is nehéz használni, tud magyarul, stb
mod: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Valaki tudna ajánlani egy ingyenes képszerkesztő progit?köszi
-
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #194 üzenetére
tablet, annak előtte meg polygonal lasoo toollal csináltam.
-
Kaoru
senior tag
hát igen sajnos a rossz képzelőerőm miatt alig hiszem, h ilyeneket majd fogok tudni rajzolni
ezen dolgozom jelenleg:
Bővebben: link -
Petya25
őstag
válasz
Twiggydoll #188 üzenetére
Köszi.
Régebben ha megláttam egy jó könyv vagy újságborítót, próbáltam lerajzolni. Így sikerültek. -
Twiggydoll
tag
-
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #187 üzenetére
Ez nagggggggyon jó!
Ilyet kérek még! -
Twiggydoll
tag
-
Petya25
őstag
Felújítottam a lapom, a szkennelt képeimet meg lehet nézni.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Egy kis nosztalgia:
brownus
veterán
ezeket mivel csinálja:
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #179 üzenetére
Lehet nyomni monokrómban is...
Én ha bármit tervezek, először rajzolok a kis kezemmel vázlatokat... -
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #179 üzenetére
lol
én is utálok festeni
De tényleg fejlődtél! -
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #177 üzenetére
Mé? Levágatod a hajad?
Bocs.
Nem is feltétlen „hivatalos” rajzolós sulira gondolok, hanem valami olyan helyre, ahova be lehet ülni és rajzolni és egy hozzáértő meg fikázza, amit csináltál, hogy fejlődj...
Pl. letesznek eléd egy összegyűrt konyharuhát, meg egy üvegpoharat és mondjuk lehet nekiállni szénnelEz amúgy is jó móka.
Ruhatervezősdi? -
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #175 üzenetére
...mert még kis fiatalka vagy és pörögsz ezerrel
Ha jól csinálod, megöregszel és akkor majd... csak ne mondj le róla. És rajzolj sokat!
Valami rajz-suli nem játszik? -
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #173 üzenetére
Kösz...
A bodza nem is volt olyan macera, az ember gépiesen feldobálja a bogyókat, oszt jóvan. A mandulának viszont kétszer futottam neki, a dióbél meg rémálom voltDe bosszúból megettem a modelleket
-
Dexter68
addikt
Újabb páleszcímkék
Dió: Bővebben: link
Mandula: Bővebben: link
Bodza: Bővebben: link
Még nyersek, majd jól kifényezem, és mehetnek a címkékre.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #169 üzenetére
Te fejlődöl!
Gyakorolj sokat! Érdemes lenne kirajzolj mindent a Barcsayból... -
Twiggydoll
tag
na utóbbi időben nem is írtam ide,de azóta születtek rajzok -
Petya25
őstag
Én is szoktam képeket restaurálni.
Lapomon van egy link a képekhez:
Dexter68
addikt
A próbaverzió letölthető innen:
Dexter68
addikt
Sztem csinálj apádnak egy rendes weboldalt... megérdemli.
Bocs, csak kikívánkozott.
...és marhára kiváncsi lennék azokra a képekre, amiket nem akar eladni. Azt látni, hogy tud, de általában azok a legjobb cuccok, amikhez ragaszkodik a művész.
Nekem a Hol nem volt, komplexus, stb. stílusúak jönnek be. -
Xelo
addikt
apám festő
nem szobafestő/mázoló hanem festőművész
régen még kiskoromban csináltam neki egy weboldalt... elég régi.. de van rajta pár képe
ÉN007
csendes tag
Honnan tudnék photoshop programot letölteni? Ez ugye ilyen rajzolgatós program?
Segítsetek!!!! -
Dexter68
addikt
itt a hétvége termése:
Gyümölcsök (pálinka címkére rendelték)
Virágok (A nejem rendeltemár két éve rágja a fülemet, hogy kéne a konyhába valami) :
[Szerkesztve] -
ÉN007
csendes tag
Hali mindenki!
Én a rajzaimat csak lefényképezni tom, és feltöltöm a gépre. Bár szerintem ez sem rossz megoldás. -
Twiggydoll
tag
megtaláltam minap pár régi képemet grafitot amit bescanneltem
http://twiggyramirez.uw.hu/rajzaim/married.jpg
http://twiggyramirez.uw.hu/rajzaim/twiggyramirez.jpg
http://twiggyramirez.uw.hu/rajzaim/grafitrajz.jpg
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Twiggydoll
tag
dejó,hogy nem hanyagoltátok el ezt a topicot!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
master bud #151 üzenetére
atw.hu -n ha regelsz kapsz 500 MB tárhelyet
-
BLiNk3r
senior tag
legújabb alkotásom (PS) :
master bud
tag
Mi nem tudunk rajzolni+festeni a cimborámmal, szóval filmezünk.
Kész is van egy filmecskénk, ha volna vhol ~235 MB hely akkor felraknánk.
35' mászás. -
Kaoru
senior tag
válasz
LucifeI2 #147 üzenetére
dexter szvsz tehetség és pro.
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, illetve nem tudom, h az én véleményem mennyire számít, de azért leírnám én, h kezdtem.
Képregény, mindig is szeredtem, nem tartom magamat különösebb tehetségnek, átlagos kézügyességgel rendelkezem csak sokat gyakoroltam. Ez alatt értsd úgy, h kb 13 éves krom óta egészen 16 éves koromig csináltam napi 3-10 rajzot, volt amikor ugyanazt többször, aztán így az ember bizonyos stílusokat vonásokat megtanul, úgymond tapasztalatot nyer a kezed. Aztán persze nem árt akár online rajzolásról szóló irodalmat olvasni, akár venni 1 könyvet. Ott is lehet olvasni technikákról, illetve a tárgyak tulajdonságaikról. Aztán ha van scannered/digitáblád jöhet a photoshop, egy bizonyos szintig az is csak gyakorlás és kitartás kérdése. -
Dexter68
addikt
Na, a hétvégén volt időm firkálgatni...
Kaoru
senior tag
Legfrisebb tákolmányom:
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
válasz
Twiggydoll #58 üzenetére
-
Kaoru
senior tag
válasz
Dexter68 #141 üzenetére
Régen én is próbálkoztam, csak nekem nagyon rossz a térlátásom (márha lehet így fogalmazni), nehezen tudom érzékeltetni az arányokat/arányosságot, ezért én inkább maradok a 2d-és rajzoknál. Szenet régen próbáltam, az mókás dolog és egész szép hatást lehet vele elérni egy szénradír segítségével. Festés? Na abban mindig elvéreztem, azt nem nekem találták ki.
Szóval ezért is ámulok-bámulok, amikor ennyire valós, élethű képeket látok
Igen, igen láttam, hogy regisztrálva vagy, köszönöm szépen! Tegnap este sikerült engedélyt kapnom 1-2 igen pofás kis leírásra, igaz ezek is digitális képkészítésre vannak kihangúlyozva, de nagyon pofásak. A CG művészek meg még nem válaszoltak, valszeg új forrást kell keresnem, de általában pozítivan állnak hozzá ehhez a dologhoz. Szóval ma este update várható.
-
Dexter68
addikt
Örülök, ha teccik
igazán úgy készült, hogy mindenképpen rajzolni vagy festeni akartam, de nem jött az ihlet.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ledobok egy konyharuhát és elkezdem másolni a tónusokat, textúrát. Viszont akkor éppen ez volt előttem. Jó gyakorlás.
No, ez lett belőle.
Köszi a dicséretet.
Cserébe én is megdicsérem az oldaladat. (lehet, hogy a hasad is szép, de azt még nem láttamViszont olvasgatom szorgalmasan, és regisztrálva is vagyok
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Grafit..
ody42
senior tag
khm... ha az ''idegbaj''-ra gondolsz, akkor az nem saját ötlet, szerencsére, hanem van egy kép angolul hasonló témában. És amikor megláttam ezt a NG-s képet, h. a fazon áll a tónál, elkezdett dolgozni az agyam, hogy kell egy ilyen kép magyarul is...
a többi sem tetszik?
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
kiraktam én is pár ökörködésemet
vannak közte nagy méretű file-ok... -
pkmic
csendes tag
Sziasztok!
Painterben csináltam egy tigrisfejet, kölyök még, azért olyan riadt.
A linkelés sajnos csak így megy: Bővebben: link ahol a kis kitérőre kattintva a kis képet hozza be, a Belépésnél pedig egy nagyobbat, itt már mancsa is van.. bár ez nem kellett volna. Mancs nélkül fél órai munka volt. No?Valamiért Firefox-szal nem ezeket a képeket hozza be, hanem még a régit, egy motort, úgyhogy vagy IExplorerrel vagy Operával nézzétek.
Jah, és amivel mindez készült, egy Genius MousePen 6*8. -
Kaoru
senior tag
Hát a következő Kaorukról hallhattál:
Kaoru (fiú) - Neon Genesis Evanglion (habár az inkább Kaworu)
Kaoru (lány) - Rounin Kenshinből (anime)
Kaoru (fiú) - Casshern (film)
Kaoru (fiú) - Dir en Grey (japán rockbanda)
Én a Dir en Greyből vettem a nevemet, de az animéket sem vetem meg -
Kaoru
senior tag
No ide is beírnám, nyitottam egy oldalt photoshop leírásoknak, akit érdekel, vagy besegítene a munkámban, az megtalálhatja a linket az aláírásban, illetve az adatoknál még ott van + elérhetőség is.
-
Loha
veterán
Csak azoknak ajánlom, akik végigtolták a HL2-őt
HolloW
senior tag
Lehet egy kicsit off, de tud valaki olyan oldalt ahol a művészeti anatómiával kapcsolatos dolgok vannak, pl leírások képek stb. ?
Aki rajzolni szeretne, akár hobbi szinten annak ezt ismerni kell sztem -
BLiNk3r
senior tag
uppsza boiz end görlz!
nyomjátok az alkotásokat befelé! -
ipgirl
tag
na egy kis photoshop egy amatőrtől.... -
Dokibá
aktív tag
Inkább így:
Persze ezeknek egy része másolat, de azért van köztük originális is -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Twiggydoll #104 üzenetére
Magnetic lasso-val,színek állítgatásával,meg I-B párossal.
-
Dokibá
aktív tag
A bánatba... na mindjárt.
[Szerkesztve] -
Jenő
aktív tag
Ne gondoljatok semmi rosszra, nem vagyok gyerekgyilkos, csak most ezt rajzoltam. (ja meg a szöveget fordítva írtam rá - pingvin + kacsa => picsa) -
BLiNk3r
senior tag
Két kicsi focista
Kaoru
senior tag
na megtaláltam ez volt az erdetije
Twiggydoll
tag
-
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #112 üzenetére
igen, meg 1 kicsit retusálgattam, az eredeti méretnek meg kb 2xese ez a verzió.
-
illusiON
őstag
válasz
Twiggydoll #107 üzenetére
én cisnáltam
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
Twiggydoll #105 üzenetére
a fejeket és a fényeket nagyon tutin meg tudod rajzolni (persze a többit is, de ezek kiemelkedőek szerintem). csak így tovább!
-
Kaoru
senior tag
na ma én is nyüstöltem egy kicsit, de most csak manipulálás meg digitális cuccost.
Bővebben: link (háttérképnek való) -
illusiON
őstag
válasz
Twiggydoll #105 üzenetére
picicici?
telg nemr osszak a képeitek, csak ámultam s bámultam
volkovy-féle képeket én is csináltam jópárat, én pl. ugy csinálom hogy a festési mód szín legen, kiválasztok egy színt, és akkor a felületet átfesti a progi,r emélem érthető voltam
nha: [L]illu-tunes.atw.hu/comp.rar[/L]
vagy ha nem jó a link: illu-tunes.atw.hu/comp.rar
nah a linkeláés nem jó, írjátok be ezt: illu-tunes.atw.hu/comp.rarnagyon gagyi képek, iq-romboló hatásuk van, készüljetek fel rá
[Szerkesztve] -
Twiggydoll
tag
Bővebben: link tess egy kis háttérkép most lettem kész vele
-
BLiNk3r
senior tag
egy kis PS:
Bővebben: link --> Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr
Eredeti 406-os:
Tuning 406-os:
Tudom hogy szebben is meg lehetne csinálni,de ez az első teljesen saját átalakított autóm
Meg van egy Mazda MX5-öm,ez még paintbrush-ban készült,régebben:
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #100 üzenetére
Örülök,ha teccik.
37 vagyok az idén. Kemény... -
Dexter68
addikt
válasz
Twiggydoll #98 üzenetére
Na jó. Ezek kisméretű akvarell képek. Kerettel együtt kb 10 x 10 cm-resek.
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
Ezek meg nagyobbak:
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Twiggydoll
tag
mutassatok rajzot,képet!
-
_Volkovy_
nagyúr
Néha szórakozom Photoshoppal,autókat dekorálok..
-
Dexter68
addikt
Mindhárom.
Photoshop elsősorban meló + fotóedit.
Festés, rajzolás meg kikapcsolódás.
Aztán van, amikor a kettő (három) összemosódik. -
Twiggydoll
tag
válasz
Twiggydoll #94 üzenetére
nem vágom mirét,tegnap még nem volt ilyen rajtuk
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
te a macskanőcit miért raktad mature contentesre? én nem látok benne semmi, gyerekre ártalmasat heh
-
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #91 üzenetére
ezt sajnos nem tudom. De még csinálnak ilyesmit 1-2 helyen. Westendben pl. meg újpesten a templom utcában is van 1 ilyen hely, csak a címét nem tudom pontosan. Az enyimnek a tartóssága kb 1,5 év volt, a matrica nem hámlott le, v töredezett meg, csak a színe kopott el teljesen.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #89 üzenetére
Dunapláza.
Sok volt.. mert fekete polóra kértem meg a kép is fekete volt, így hát a rontási lehetőségért fizetni kell.. 4000 huf. Azszem fehérre csak 2-3000 huf, de a polót is ők adják. -
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #87 üzenetére
nem vettem.
megcsináltam a képet, elvittem floppyin a dunába és ott polómatricát csináltak belőle és rávasalták 1 fekete polóra. -
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #85 üzenetére
látnád, h néz ki msot a pólomon, agyon kopott szegényke.
-
Twiggydoll
tag
ez nagyon jó kép -
Kaoru
senior tag
-
SupaCow
aktív tag
Ebből: Bővebben: link
Ezt: Bővebben: link
ez is Photoshop -
Twiggydoll
tag
na csináltam devianartra én is
ha érdekel titkeket.. -
Kaoru
senior tag
azé volt a csak idézőjelben.
Persza hagyományostechnika (annak ellenére, h kihangsúlyoztad nem rám gondolsz, a rajzaim többségét rendes papíron megcsinálom, tánna basztatom csak photoshopban. Kivétel az abszolut digitálisan készített dolgok: szignók, logók, webtemplatek, skinnek) is igen fontos, mert ha valakinek halváény gőze sincs a rajzolás alapvető dolgairól, fény-árnyék, perspektívák, az akkor digitálisan sem fog boldogulni.
Egyébként mi még mindig egy kicsit elbeszélünk egymás melett. Én a szószerinti megélhetésről beszéltem, s sajnos v sem ha az ember álla nem akar felkopni, csak is valamilyen digitális technika alkalmazásával tud megélni. Kivétel, ha anyuci, apuci gazdag és híres, v netán egy igen ritka zseniális tehetségnek mondhatod magad, akire hamar felfigyelnek a mecénások és hamar ismertté vállsz. Te meg a hagyományos techinkák ''tiszteletéről'' szükségszerűségéről próbálsz meggyőzni (bocsi, nekem így jött le a hszaidból), amiről nem kell mert én is szükségesnek tartom -
tailor
őstag
Az attól függ. Ha tehetséges vagy, lehet belőled kiváló grafikus, illusztrátor (nem Adobe
) --fú, ez milyen rossz volt
, szóval van lehetőség, de az nagyon rögös út...
Egyébként meg a tervezgetés az nem a munka része?
Na jó, ma már tényleg a gép van a középpontban, sokat segít, de szerintem fontos, hogy ne feledkezzünk meg a hagyományos technikákról sem...Sajnos sokan ezt teszik...(NEM rád gondoltam
)
[Szerkesztve] -
-
tailor
őstag
Hát azért ha valakit vonz a rajzolás, és ért is hozzá, az ne csak digitális médiában gondolkodjon, szerintem...én pl. imádok fogni egy ceruzát,tollat, szenet, akármit és csak úgy rajzolni, látni, ahogy lesz valami.
A digitális rajz és a ''normális'' szerintem két külön dolog... Az is érdekes, és nekem is nagyon tetszik, de sok digitálisan elkészített alkotásnak létezik kézzel, papírra rajzolt vázlata. Van, akinek így könnybben megy, mint bámulva a monitor előtt... -
Kaoru
senior tag
válasz
Twiggydoll #71 üzenetére
www.deviantart.com (itt akár árulhatod is a képeidet, persze ahhoz tagságit kell fizetni, de az, h publikálhass ingyen van)
meg van minitokyo (leginkább anime stílust kedvelőknek) -
Ráczkölke
tag
Ez csak annak jó, akinek van biztos háttere, mert a netes publikálásokért szvsz nem fizetnek.
Kivéve talán ha ismert leszel vmelyik cégnél, vagy ilyesmi... (magánvélemény: sztem művészettörténet nem kell ahhoz, hogy valakiből nagy művész legyen...szerintem...de ezért el lehet ítélni!
)
-
Kaoru
senior tag
válasz
Ráczkölke #66 üzenetére
az én anyám is ezt mondta. És nem is mentem rajzsuliba, szvsz jól tettem. Ha meg nagyon vonz, akkor is csak szerintem digitális médiában érdemes gondolkodni.
Otthon meg annyit rajzol, tervez az ember, amennyit akar, ésmár milliónyi lehetősége van internetes publikálásra. -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #67 üzenetére
Hát...tetováljunk együtt!!!
; Egypként meg nem a holmik ára számít igazán, hanem az, h meg lehet-e belőle élni, mondjuk ha már családos vagyok, akkor is pl ?!
-
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #65 üzenetére
Sok rajzolási mód van , hátterek, kész minták stb...
ui.: a rajzaitokat elnézve kissebségi komplexusom támadt! /Anyum ezért nem akarja, h vmi művészi pályát válasszak, mert szte ez csak hobbi az én részemről/ Pedig legszívesebben tetováló lennék
-
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #62 üzenetére
Art Dabbler...ÉS IGEN!!! persze a tieidhez képest az enyémek csak budipapírnak lennének jók, ez a stílusom...
-
tailor
őstag
válasz
Twiggydoll #58 üzenetére
félek a vámpíroktól
[Szerkesztve] -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #59 üzenetére
És az enyém??? Lehetne benne ''több élet'', nem?
amúgyis, bele kell még szoknom az egészbe...ezt adjátok össze, ez jobb mint a papíronrajzolt képeim!
-
Twiggydoll
tag
Na ezzel most lettem kész
ez utána meg a photoshop: (lám mire jó)
Jenő
aktív tag
Rajzoltam egyet a PH!-s avatarom alapján.
Nekem nagyon tetszik. Annak ellenére, hogy az avatar-t másoltam, teljesen más lett. Szvsz jobb. -
tailor
őstag
válasz
Twiggydoll #54 üzenetére
Köszi
Nem másolt, saját kútfő
Szoktam néha...
[Szerkesztve] -
Twiggydoll
tag
Bővebben: link ez is régebbi
tailor
őstag
Órai jegyzet
Skót
aktív tag
Tudom nem valami művészi de tőlem ennyire futotta (meg hasonlókra csak a többit kihajítottam mert nem voltak jók)
Meghát szkennerem sincs uh ez elóval készült a minőségért sorry
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
-
Manitou
veterán
Nem rajz,de photoshop...
Meg lehet azt csinálni a photoshoppal, hogy adva van egy tervrajz képként beszkenelve, és megtükrözöm az egyik tengelyre(ezt tudom hogy lehet, meg is csináltam ) De azt kéne megoldani hogy a feliratokat (betük, számok) ne fordítva írja rá. -
Ráczkölke
tag
2.:
teccik?
-
tailor
őstag
válasz
Ráczkölke #43 üzenetére
Megint csak érdeklődés szintjén: nem gáz, hogy wireless? Úgy értem, nem ''akad'' néha a rajzolás, nem késik? Mert sajnos én ezt tapasztaltam wireless cuccoknál...
Még a 25K-s bluetooth-os mac egérnél is
A rajzfelülete egész jónak tűnik...mármint méretre. Hány szintű nyomásérzékenységet tud?
-
Kaoru
senior tag
Hi up a topiknak. Én is használom a ps-ot kb 2 éve, leginkább retusálok és manipulálok (Bővebben: link Bővebben: link, de már elkezdtem kostolgatni a digitális rajzolást is
. (Bővebben: link)
Egyébként ha az embernekvan 1 scannere meg soook türelme, akkor digi tábla nélkül is lehet szépen digitalizálni a rajzodat (pl egy próbaverzió itt: Bővebben: link) -
BLiNk3r
senior tag
Itt még csak kevés rajzom van, de majd teszek fel, ha sok időm lesz
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #30 üzenetére
Na, most tényleg érdekel a véleményetek, mert most vettem a digitális rajztáblát, és ez az első rajzom:
tailor
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #31 üzenetére
bLaCkDoGoNe, grat, jó az oldalad! Vannak elég jó fotóid
Mióta ''űzöd''?
-
tailor
őstag
UP a topicnak! Én is főleg PS-ben dolgozom, rajzolni sajna digitábla hiánya miatt (még) nem szoktam... Mondjuk én főleg a tipo-s dolgokat szeretem; itt van pár kép, amiket készítettem, még anno, 1-2 éve:
Remélem nem sok(k)
[Szerkesztve] -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #30 üzenetére
Ez az! Imádom a Húsvétot
!!! Mostmár van elég zsém...
Hol vetted a digi rajztáblát? Veszek én is. -
Bencom
senior tag
egy UP! nektek, mert van egy két jó kép
-
Manitou
veterán
Én ilyen képek finomítására használnám a ps-t, de csak kicsit tudom még kezelni
bLaCkDoGoNe
veterán
Én rajzolok, photoshopozok és fotózom. Előbbiekből még nincsenek fent publikus munkák a neten, a fotóimból egy kis válogatás: Bővebben: link.
Jah, és nemsokára beköltözik hozzám egy Wacom Intuos 3 A4.
Megtekintésre ajánlom még húgom galériáját a Deviantarton: Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #28 üzenetére
HeHe, legalább könnyebben megtudom örökíteni a világszemléletemet
, ha kész lesz majd elküldöm...
-
Twiggydoll
tag
válasz
Ráczkölke #27 üzenetére
nekem ez van és megfelel tökéletesen a célnak:WizardPen 5x4
Nagyfelbontású rajztábla -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #25 üzenetére
Azannyát, nagyon tetszik!
Lehet, hogy be kellene szereznem nekem is, thx...
-
Ráczkölke
tag
És ez így is megy rendjén... jó lenne gépen is profi dolgokat rajzolni, de az egerem néha beb@szik nekem!!!
Azért így könnyebb: Bővebben: link -
Twiggydoll
tag
válasz
Ráczkölke #23 üzenetére
pedig nem drága pl ezeket azzal csináltam:
8000 körül volt -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Twiggydoll #1 üzenetére
én még nem fényképeztem/scanneltem be egyik saját rajzomat se, pedig szerintem van egy két jó
főleg sötét alakokat rajzolok, csuklyásakat...
vagy graffeket, szépeket -
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #22 üzenetére
olyan nekem nincs
, ehelyett itt szenvedek a péinttel...(Azért egy szkenner jól jönne, mert papíron király vagyok
)
-
Ráczkölke
tag
válasz
Twiggydoll #1 üzenetére
Attól függ, h milyen komolyan gondolod a ''rajzolás'' fogalmát, mivelhogy én csak hobbirajzos vok, nem veszem túl komolyan... Véleményt szeretnék pls:
gozso
őstag
válasz
Twiggydoll #17 üzenetére
akad
-
gozso
őstag
Tildy albumában találsz egy képet rólam
...ilyesmire gondolsz?
-
Bencom
senior tag
válasz
Twiggydoll #14 üzenetére
egy UP! neked tesó!
találtál az Arckép requestben valami használhatót? -
Twiggydoll
tag
Ne haljon meg a topic!
-
b0unCe
aktív tag
www.worth1000.com
itt tathatod a szádat... -
kíváncsi
őstag
válasz
Twiggydoll #10 üzenetére
Szia!
Ezeket nézd meg nagyon jók és photoshoppal csináltákBővebben: link
-
b0unCe
aktív tag
Itt van par kep amit en crealtam. Egyik sem engem abrazol
MUŁĐER
addikt
válasz
Twiggydoll #6 üzenetére
jó, lehet, csak türelem kérdése az egész
meg persze jó ha ismered a PS-t
-
Bencom
senior tag
eltüntek...
rohadt képtár!
Itt azért lehet nézelődni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
Twiggydoll #1 üzenetére
használom a PS-t, de nem tudom te mire gondolsz pontosan, én fényképeditálásra használom főleg.....de sok mindenre lehet
Mert ha pl.: átteszek valamit fekete -fehérbe, máris használtam a PS-t -
Bencom
senior tag
válasz
Twiggydoll #3 üzenetére
most nyomhatnék egy Linket az Arckép Requestről, de amilyen régen nem jártam a neten, valszeg már megszűnt létezni...
mindjárt keresek neked egyet, kettőt... -
Bencom
senior tag
válasz
Twiggydoll #1 üzenetére
csináltam itt pár avatart, de erőssen megszóltak a próbálkozásért...
MOD: természetesen Photoshoppal...
[Szerkesztve] -
Twiggydoll
tag
Asszem a kérdés egyértelmű esetelg van e munkád fennt a neten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest