Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia! Ez a hangerő dolog teljesen relatív, van aki azt mondja rá, hogy nem hangos, vagy alig zavarja. Én annyira rettenetesnek találtam, hogy azonnal száműztem azt a 8 centist, akármit csináltam vele, mindenhogy idegesítő volt. Nekem mondjuk Sagitta-m van, de majdnem tuti vagyok benne hogy a belseje ugyanaz. Betettem helyette egy másik 8 centist, amit eleve 5V-on küldtem egy molex tápcsatiról, hagos volt az is, aztán elé tettem még egy Zalman rendszerhűtő-ellenállást, de úgy meg a mormogás zavart amit a plexi oldallap átvett
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit kín amilyen füleim vannak... A gyári ventiket is mind kikapkodtam mert enyhe "fortyogó" hangot adtak, és 12 centis Zalman-okra cseréltem, szilikonbakokra függesztve csavar helyett, alaplapra eleve 5V-ra leszabályozó ellenállással kötve, és lapról még tovább leszabályozva! Még azt nem tudom, hogy a vinyó rezonanciát mivel csillapítsam, esetleg ha valakinek lenne ötlete, azt szivesen venném
A tápomat a hónap elején cserélem, mert most meg attól őrülök meg.